iPhone SE hâlâ alınır mı?

Alınmaz. Bu devirde zaten alınmaz ama içimizde bulunduğumuz durumdan bağımsız da açıklayım. iPhone se artık eski bir model ki zaten kendisi ara model olarak çıkmıştı. iPhone yerine Xiaomi gibi f/p ürünler yada Huawei gibi ürünler alınabilir. Ama illa iPhone olsun diyorsan iPhone 7 den aşağısını almak ki iPhone fiyatlarında göz önünde bulundurunuz bence ölü olur. Alacaksınız iPhone 7 ve uzeri alın. Ama dediğim gibi Huawei ve Xiaomi markalarında bakmanizi öneririm.

Alınabilir, hâlâ geçerli bir telefon. Ekran boyutu ve ön kamerası sizin için sorun olmayacaksa tabi. Ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Bir kere bile pişman olmadım. Kişisel bir tercih olduğu için kendi açınızdan değerlendirmeniz lazım. Donanım ve yaş durumuna girmeyeceğim. Android rakiplerinden farklı olarak, eski iPhone modellerinin hâlâ kullanımda olduğu bir gerçek. İsterseniz uzun süre kullanabilirsiniz. Bütçeyi yükselt, iPhone 7-8 al demiyorum. Bu cihazı sorduysanız zaten bütçeniz buna yetiyordur. Beklentileriniz doğrultusunda, cihazı almanız veya almamanız kararını siz verin. Başkalarına bırakırsanız; çok güzel veya "Ara model o ya..." şeklinde geçerliliği olmayan yorumlar alma olasılığınız çok yüksek.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı