iPhone SE İçin Hepsiburada Kara Cuma Beklenmeli mi?

Pil kapesitesi bu denli düşük olan (1821)
Sizin aldığınız 2020 SE. Bende ki ilk jenerasyon olan SE kendisinden çok güzel nefret ettirdi. Ne kadar yeni de olsa işlemcisi iyi de olsa düşük pili olan bu telefon kesinlikle 5000 tl etmez. Deneyimlemiş biri olarak söylüyorum. Lütfen kimse laf dalaşı vs yapmasın. Telefon masanın üstünde biblo olarak durmakta.

Hayır beklenmez. Amazon.com.tr'ye de bir bakın derim. :)
Amazonda zaten 5.100 tl orada daha pahalı.
Pil kapesitesi bu denli düşük olan (1821)
Sizin aldığınız 2020 SE. Bende ki ilk jenerasyon olan SE kendisinden çok güzel nefret ettirdi. Ne kadar yeni de olsa işlemcisi iyi de olsa düşük pili olan bu telefon kesinlikle 5000 tl etmez. Deneyimlemiş biri olarak söylüyorum. Lütfen kimse laf dalaşı vs yapmasın. Telefon masanın üstünde biblo olarak durmakta.
Öğrenciyim 5 yıl falan götüreceğini düşünerek bu şekilde yapıyorum aynı şekilde IOS deneyimlemek istiyorum.
İphone SE nin batarya problemi var diye biliyorum. Sihirli Elma kanalında bir video olması lazım bir bak istersen.
Sorundan ziyade kapasite diyelim 1800 mAh bir batarya ya sahip günümüz telefonları için oldukça düşük.
Merhaba beyler batarya konusuna baktım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyin öyle bir sorun yok günlük kullanımda gayet gidiyor.
6 saat'ten fazla gidiyor.
Hayır beklenmez. Amazon.com.tr'ye de bir bakın derim. :)
Kanka sen çevrim içisin attığım videoya bakıp bir öğrenci için nasıl olacağı hakkında yorum yapar mısın. 6 saatten fazla ekran süresi aldı adam.

Son düzenleme:
Bu videoyu izleyin öyle bir sorun yok günlük kullanımda gayet gidiyor.
6 saat'ten fazla gidiyor.
Dostum eğer 5 sene bir telefonu kullanmak istiyorsan 1800 mAh biraz sıkıntı malum Iphone'ların batarya sorunları 2. Yıldan sonra biraz biraz ortaya çıkıyor yani 2-3 sene götürür ama ondan sonrası sıkıntı olur.

Dostum eğer 5 sene bir telefonu kullanmak istiyorsan 1800 mAh biraz sıkıntı malum Iphone'ların batarya sorunları 2. Yıldan sonra biraz biraz ortaya çıkıyor yani 2-3 sene götürür ama ondan sonrası sıkıntı olur.
Batarya değişimi yapmayı düşünüyorum zaten pil sağlığı düşecek sonuçta.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı