iPhone SE iyi midir?

Şu an kullandığı telefon 32 GB ise bence daha idare edebilir sırf hafıza kaynaklı değiştirecekseniz. Yer kaplayan şeyler büyük ihtimal fotoğraflar ve diğer bölü müdür? Fotoğrafları bir hard Disk'e yedekleyip telefonu sıfırlayarak diğer kısımını da temizleyebilirsiniz. Çok fazla uygulama yüklüyorsa bir şey diyemem tabii.
 
Şu an bütçesinde en iyisi. Eğer bütçeniz yetiyorsa sakın şaşmayın. Android'e ikna edersiniz iki güne kasar.
Küçük ve kalitesiz ekran ve minicik bir batarya sorun değilse alınabilir. Kamera, işlemci gibi konularda güçlü bir telefon. 11 ve XR alınmaz. Benim önerim Android'e ikna edin.
Bu bütçede Android ile Apple'ı karşılaştırmak insanla aslanı karşılaştırmaya benzemiş.
 
Daha konunun en başında SE, 6S Plus'tan küçük bir telefon. Hiç mantıklı bir geçiş olacağını düşünmüyorum. Bence Android'e ikna etmelisiniz. O bütçede kamera ve batarya ağırlıklı güzel modeller mevcut.
 
9 aydır kullanıyorum SE’yi. Donanımı zaten 11 ile aynı. Tek kamerası var ve fazla fazla yeten bir kamera. Hiçbir ihtiyaca cevap vermediği olmadı şimdiye kadar. Performans konusunda hiçbir sorun yok. Yıllarca canavar gibi çalışacak bir cihaz. Ekran ise retina ekran, yabancı değilsiniz. Sadece batarya konusu düşünülebilir onu da elinden telefonu düşürmeden oyun oynayanlar düşünsün. Ben sosyal medya, video streaming servisleri ve iletişim amaçlı kullanıyorum gün boyunca. Hala bir günü rahat bir şekilde çıkarıyor. Yoğunluğa göre %30’a kadar düşebiliyorum. Rutinim ise sabah 7’de şarjdan çıkarıp akşam 7 gibi tekrar şarja takmak oluyor. Bazen de üşenip yatana kadar takmıyorum. Fiyatına göre ve rakiplerine göre çok iyi bir cihaz. 2016 SE’den geçmiştim ben bu cihaza. Beğenmezsem 11 alırım demiştim aldığım gün. Sonrasında keşke 11 alsaydım da dedirtmedi. Annenizin telefondan beklentisi daha da düşüktür muhtemelen. O bakımdan düşünürsek ne şarj ne de başka bir konuda eksiklik görmez. Tuğla gibi bataryası olan verimsiz Android cihazlarla kıyaslayanlara bakmayın. Dengeli bir cihaz. İhtiyaç neyse fazlasıyla karşılıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı