iPhone SE mi, 5S mi?

Hocam SE, 5S'i de, Z5'i de, S6'yı da geride bırakır. SE almalısınız.

Evet konuda yanlış bilgiler var. SE, 3D Touch desteklemiyor.
Kusura bakmayın, ingilizce bir kaynağa bakıyordum, yanlış bakmışım :)
Arkadaşlar Se nin uzay grisini almayı kararlaştırdım inşallah pişman olmam alınca bilgilendiririm.
iPhone SE 3D desteklemiyor, yanlış bilgi için özür dilerim. Yazımı düzenleyebilirsem düzenleyeceğim, olmazsa moderatörlere kaldı :( Ayrıca, hayırlı olsun.

1.5 sene önce 5S almıştım telefon hala stabil ve hızlı çalışıyor hiç bi sıkıntıya uğratmadı , ios 8.4.1 ve 9.3.1 sorunsuz ha neyi sorun kameraları üst birleşme yerine yakın olduğu için kolaylıkla toz giriyor baya tozlanıyor temizlemeyede 40-50 küsür para istiyorlar SE de aynı kasa ondada o sorun olacaktır , az ışıklı ortamda kamerası çok iyi deil eğer bu sorun oluşturmaz ise yine 5S al sen :D SE ye o kadar para verilmez 6-7 aya onunda olacagı 1300 -1400 tl

1.5 sene önce 5S almıştım telefon hala stabil ve hızlı çalışıyor hiç bi sıkıntıya uğratmadı , ios 8.4.1 ve 9.3.1 sorunsuz ha neyi sorun kameraları üst birleşme yerine yakın olduğu için kolaylıkla toz giriyor baya tozlanıyor temizlemeyede 40-50 küsür para istiyorlar SE de aynı kasa ondada o sorun olacaktır , az ışıklı ortamda kamerası çok iyi deil eğer bu sorun oluşturmaz ise yine 5S al sen :D SE ye o kadar para verilmez 6-7 aya onunda olacagı 1300 -1400 tl
Se ye neden o kadar para verilmesin? 3d touch, OİS ve touch id ve ön kamera harici 6s ten güçlü. Hatta 6s plus' u da geçiyor. Yani gereksiz falan değil. 2013 tarihinde çıkan bir telefon hala 1300- 1500 TL olabiliyorsa Se 6- 7 aya dediğiniz fiyata inmez. Saçma saçma konuşmayın

Se ye neden o kadar para verilmesin? 3d touch, OİS ve touch id ve ön kamera harici 6s ten güçlü. Hatta 6s plus' u da geçiyor. Yani gereksiz falan değil. 2013 tarihinde çıkan bir telefon hala 1300- 1500 TL olabiliyorsa Se 6- 7 aya dediğiniz fiyata inmez. Saçma saçma konuşmayın

7 aya IPhone 7 tanıtılır sanırsam illaki düşücek fiyatı 6Sten güçlü falanda değil denk telefonlar işletim bakımından 5S hala güncelleme alıyor ve 1.5 sene belki daha fazla alacaktır 5S alıp kullanıp bir miktar , üst kasaya geçmek daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum

İphone 6 tanıtıldığında 5s fiyatı çok aşırı düşüşe uğramadı. Se testlerde 6s ve 6s plusu geçiyor. Fiyat en fazla 200 Tl falan düşer öyle 1300 olmaz.
Videoyu ilerletip testleri izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı