iPhone SE Pil Kapasitesi Düşüşü

Yaptığım gevelemek değil. Yorumunuzun üslubu çok yanlış. Bir güncellemede örneğin %96'ya düşen batarya sağlığı, bir sonraki güncellemede %98'e çıkıyor. Bende de 2 aydır %100 kalıyor. Ya bizimkiler yanlışsa? Bu taraftan hiç düşünmüyorsunuz.
Ayrıca Apple servise gitmesine gerek yok Apple Destek'ten ulaşıp anormal bir durum olup olmadığı da test edilebiliyor. Cihazın tüm donanımsal sıkıntılarını yollayabiliyorsun.

İlk öncelikle kelimenin bir TDK anlamına bakalım. Ondan sonrasına gelecek olursam, çevremde kullanan onlarca insanda bu problem yok. Keza kaç yıllık iPhone cihazımda bir kere bile böyle bir problem yaşamadım.
 

Dosya Ekleri

  • 0050FA8C-6CF9-446E-B5C0-43F23907370A.jpeg
    0050FA8C-6CF9-446E-B5C0-43F23907370A.jpeg
    56,4 KB · Görüntüleme: 44
İlk öncelikle kelimenin bir TDK anlamına bakalım. Ondan sonrasına gelecek olursam, çevremde kullanan onlarca insanda bu problem yok. Keza kaç yıllık iPhone cihazımda bir kere bile böyle bir problem yaşamadım.
TDK anlamlarına bakacak olursak burada öyle şeyler söylerim ki hakaret boyutundan dava bile açmaya şansınız olur. Bazı sözcükler yanlış üsluba girer. Ayrıca anlamını yersiz kullanmışsınız. Eski iPhone 6'da da böyle bir sorun yok. Bir aydır takipteyim ve hala aynı. Acaba yeni telefonlarda mı olabiliyor?
 
Bir kaç gün bekleyin indeksleme denen bir işlem yapıyor arka planda. İOS her güncelleme sonrası indeksleme yapar yani sistem verilerini teyit eder. Bende de pil sağlığı güncellemeden sonra değişiyor bir kaç gün içerisinde düzeliyor.
 
Arkadaşlar dün itibariyle %95’e düştü :D Acaba sabah akşam PUBG, Mobile Legends oynayan birisi olsaydım kaça düşmüş olurdu, çok merak ediyorum. iOS 14.1’e geçtikten sonra 1 hafta daha kullanacağım eğer düzelmezse servis yolunu tutacağım.
 
Apple Destek uygulaması üzerinden müşteri temsilcisi ile görüş. Yazılımsal bir problem değilse ileride başını ağrıtacak bir şey. O yüzden neymiş ne değilmiş peşine düş. Ben normal olduğunu düşünmüyorum.
 
Desteğe bağlandım ve donanımsal bir sorun gözükmediğini söylediler. Umuyorum yazılımsaldır, böyle düşmeye devam ederse zaten direkt servise götüreceğim.
 
Bende geçenlerde öyle birşey yaptım. Apple servisi ile görüştüm herhangi bir sorun olmadığı pillerin zaten kullandıkça eskidiğini belirtti. Apple bataryalarının 500 döngü şarj bitip dolma ömrü varmış. Cihaz 7. ayında ve %92 ye düştü. Gerçekten biraz hızlı düşüyor gibi tam garanti bitişine yakın :D 80'in altını göreceğiz gibi. şarjımıda düzenli takar çıkartırım. Genel olan 40 ile 80 arasında genelde şarj ederim. Ama bir işe yaradığı yok. Bu arada 7 Plus sahibiyim.
 

Geri
Yukarı