4" bir telefon istiyorsanız Sony Xpreia Z3 Compact var, bir hayli iyi bir telefon.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.iPhone se aldım arkadaşlar şuan telefondan yazıyorum telefonu 3 gündür kullanıyorum beni tatmin etti kamera ve performans açısından iyi fakat video izlerken ekranın biraz daha büyük olmasını aramıyor değilim son bir konuya daha değinmek istiyorum klavyesi android e göre kötü geldi bana herşey çok iyi tek elle yazabiliyorum falan ama rakamlara ve noktalama işaretlerine ulaşabilmek için klavyede 2. Sayfaya geçmek gerekmesi klavye konusunda beni üzdü tabi klavyenin iyi yönlerini de yok sayamam otomatik düzeltmesi android den daha mantıklı çalışıyor ve yazmak istediğim seçenekleri daha çok karşıma çıkarıyor biraz fazla uzattım galiba ama aklıma gelmişken kamera hakkındaki ilk izlenimlerimi de paylaşayım telefonun ön kamerası note 4 den kötü olur diye bekliyordum ama biraz daha iyi geldi bana arka kamerası harika gece çekimlerinde note 4 den daha iyi ilginiz ve okuduğunuz için teşekkürler iyi günler dilerim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.