iPhone SE vs HTC One M8S

iPhone se aldım arkadaşlar şuan telefondan yazıyorum telefonu 3 gündür kullanıyorum beni tatmin etti kamera ve performans açısından iyi fakat video izlerken ekranın biraz daha büyük olmasını aramıyor değilim son bir konuya daha değinmek istiyorum klavyesi android e göre kötü geldi bana herşey çok iyi tek elle yazabiliyorum falan ama rakamlara ve noktalama işaretlerine ulaşabilmek için klavyede 2. Sayfaya geçmek gerekmesi klavye konusunda beni üzdü tabi klavyenin iyi yönlerini de yok sayamam otomatik düzeltmesi android den daha mantıklı çalışıyor ve yazmak istediğim seçenekleri daha çok karşıma çıkarıyor biraz fazla uzattım galiba ama aklıma gelmişken kamera hakkındaki ilk izlenimlerimi de paylaşayım telefonun ön kamerası note 4 den kötü olur diye bekliyordum ama biraz daha iyi geldi bana arka kamerası harika gece çekimlerinde note 4 den daha iyi ilginiz ve okuduğunuz için teşekkürler iyi günler dilerim

iPhone se aldım arkadaşlar şuan telefondan yazıyorum telefonu 3 gündür kullanıyorum beni tatmin etti kamera ve performans açısından iyi fakat video izlerken ekranın biraz daha büyük olmasını aramıyor değilim son bir konuya daha değinmek istiyorum klavyesi android e göre kötü geldi bana herşey çok iyi tek elle yazabiliyorum falan ama rakamlara ve noktalama işaretlerine ulaşabilmek için klavyede 2. Sayfaya geçmek gerekmesi klavye konusunda beni üzdü tabi klavyenin iyi yönlerini de yok sayamam otomatik düzeltmesi android den daha mantıklı çalışıyor ve yazmak istediğim seçenekleri daha çok karşıma çıkarıyor biraz fazla uzattım galiba ama aklıma gelmişken kamera hakkındaki ilk izlenimlerimi de paylaşayım telefonun ön kamerası note 4 den kötü olur diye bekliyordum ama biraz daha iyi geldi bana arka kamerası harika gece çekimlerinde note 4 den daha iyi ilginiz ve okuduğunuz için teşekkürler iyi günler dilerim
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. :)
Bu arada klavye için Swiftkey Klavye öneririm, harikadır.

Hocam klavye konusunda; S6 dan 6S e geçmiş birisi olarak benimde şikayetlerim var. Samsung klavyesinde daha hızlı ve sorunsuz yazabiliyordum sanki. Klavye uygulamalarıda orjinal görünümü bozdugu için pek kullanmak istemiyorum. Klavye ayarlarında türkçe klavyeyi kaldırın. Yani ç,ş gibi harfler olmasın. Klavye böylelikle daha büyüyor ve hatasız yazabiliyorsunuz.

Arkadaşlar telefonun arka kamerası kendi kendine kötü çekmeye başladı sanki biraz pikselleniyor insanların yüzleri sizce nedendir telefonu hiç düşürmedim yada bir darbe almadı aldığımdan beri kılıfından bile çıkarmadım durduk yere böyle bi problemle karşılaşmak beni üzdü

4'' bana kalırsa günümüz için fazla küçük kaldı artık. Eskiden 2'' ekranlı telefonlar kullanırken bir anda 4'' e geçince hepimiz heyecanlandık ama şimdi 6'' leri gördükten sonra 4'' en azından benim görüşüme göre çok fazla küçük. Ne rahatça yazı yazılabiliyor ne de bir şey okunabiliyor. Tek artısı taşıma avantajı bana göre.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı