iPhone SE vs iPhone 11

• Konuyu başlatan tnw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 836
64 GB almayı düşünüyorum yeterli olur mu? Açıkçası çok bir şey yüklemiyorum oyunu zaten bilgisayardan oynuyorum. Fotoğraf çekme gibide bir alışkanlığım yok arada bir ihtiyaç olursa çekiyorum. Yükleyeceğim maksimum 10 tane uygulama olur ve bunlarda 16 GB'lık telefonuma 50-60 tane fotoğrafla sıkıntı yaşatmadı.
Hocam artık 64 GB'lar yetersiz geliyor. Telefon her güncelleme aldıkça daha fazla yer kaplıyor. Size önerim 128 GB Almanız.

O zaman 11 alın ama aynı bütçe ya da yakın rakamlar olsa ben 12 mini alırdım.

Telefonu Turkcell bayisinden alacağımız için orada fiyatlar normalden daha saçma. 12 mini modelinin 64 GB'lık hali 23000 TL'ye yakın bir fiyatla satılıyor.

Hocam artık 64 GB'lar yetersiz geliyor. Telefon her güncelleme aldıkça daha fazla yer kaplıyor. Size önerim 128 GB almanız.

Haklısınız ama öyle absürt bir kullanımın olmadığı için bana yeterli olacağını düşünüyorum.

Telefon alacağım ama ikisinin arasında kaldım. İncelemelere baktığımda neredeyse herkes alınmaz diyor. Hangisini almak daha mantıklı olur? Eski kasa IPhone'ları seviyorum ama birçok konuda incelemesine baktım ve galiba tek kötü yanı telefonun tasarımı. Bataryasını filanda eleştirecek olabilirsiniz ama onunda testlerine baktım ve yaklaşık 7 saatlik bir deneyim sunuyor bu da benim için yeterli. İki telefonunda aldığı diğer bir eleştiride ekranları ama ben kısa bir sürede olsa 11'i deneyimlemiş biri olarak ekran konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur?

iPhone 11 almanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı