iPhone 11 vs iPhone SE

Selam arkadaşlar, telefon alacağım, bütçem olabildiğince az ancak iPhone almak kesin kararım. iPhone SE veya 11 almayı düşünüyorum ancak telefonu fazla kullanıyorum, oyun falan çok oynamıyorum ancak sosyal medyayı sık kullanırım. Sizce bataryası çok fark ettirir mi? Telefonu şarja takma şansım var bu arada. Sizce telefon kasası ve bataryası 2000TL daha fazla paraya değer mi? Açıkçası ailemi zorlamak istemiyorum bu sebeple SE modelini seçeneklerime ekledim. Teşekkürler.
Bütçe az ve iPhone 11 mi? Size göre fazla bütçe nedir? Alacaksanız iPhone 11 alın.

Bütçenizi zorluyorsa biraz daha beklemeniz sizin yararınıza olacaktır. Bugün 13'ler tanıtılacak tahminim de Ekim ayında da satışları başlar o zaman belki bir indirim gelebilir.

Şu an 11 dışında alınmaz. Se hoş telefon ama batarya olarak yoğun kullanan birini tatmin etmeyebilir. Gerçi 11 de çok tatmin etmez, iPhone genel batarya sorununa sahip yapacak bir şey yok.

Bütçenizi zorlamayacaksa kesinlikle iPhone 11 tercih edin. İki gündür bilgisayarım yok, küçük ekran cidden bir nevi eziyet ama SE’yi bir seneden fazla uzun süredir kullanmama rağmen günlük kullanımda üzmüyor.

İkisinin performansı aynı bildiğiniz gibi. A13 çip çok güçlü ama ekran boyutları seçiminizi etkileyecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı