iPhone SE vs S7 Edge

Tamam da Android'de tek marka yok. Zibilyon tane seçenek var. Daha hissedilir derken? Sen IOS istediğin zaman Apple'a mahkumsun bir kere. Gidip 3000-3500 TL bayılıyorsun son çıkana eskitme uygulandığı zaman. Kalkıp da burada da eskitme Android'de de var diye ayakları yere basmayan bir argüman ile savunmayın.

S7 Edge alınmalı kesinlikle çünkü Android O sürümüne de güncellenecek. Özellik olarak çok fark var bir de o yüzden S7 Edge diyorum.

Bence biraz fazla abarttınız. S7 edge nin rakibi kesinlilikle iPhone 7 Plus olamaz. iPhone 7 Plus S7 edge yi performans da havada tokatlar. Apple optimizasyonla kazanıyor. Antutu testinde bile S8+ ı devirmiş bir telefon. Bu yüzden iPhone alacağım. Uzun ömürlü, stabil ve kasmıyor. 6S alamaz isem kesinlilikle iPhone SE alacağım. Ekranı küçük ama en azından stabil, daha performanslı, daha uzun ömürlü ve 2.el piyasası daha iyi.

Sizin hiç kullanmadığınız kadar Samsung ve Android kullandım buna emin olabilirsiniz. Telefona root işlemi de yaptım, Android one da kullandım 5-6 senedir android kullandım ve gerçekten sıkıldım. Ne adam akıllı güncelleme var, ne adam akıllı 2. el piyasası var. 2014 de çıkan Galaxy S5 in 2. el fiyatlarına bakın birde aynı zamanda çıkmış iPhone 6 fiyatlarına bakın görürsünüz. Gerçekleri söyleyince iPhone fanboyu olunuyorsa sizde o zaman Android fanboyu oluyorsunuz.

2. el önemsemediğim bir pazar zaten. Elin insanı o telefon ile neler yapıyor bilemezsin. Ki zaten güncelleme dediğimiz şey de önemsediğiniz kadar önemli bir olay değil. Hala Android 6 kullanılıyor ve taş gibi işletim sistemi. Bilinçli eskitme denen bir olay var, haberiniz yok sanırım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı