iPhone SE vs S7 Edge

Her türlü S7 Edge iphone 7 den aşağısı alınmaz. S8 İphone 7 yi hertürlü tokatlıyor samsung s6 dan itibaren kasma problemini kaldırdı S7 edge al mutlaka.

Birşey sorucam, madem iphone'u savunacaktın neden burda konu açtın acaba. Ayrıca yorumundan da anlaşılacağı üzere tipik bir apple fanboyusun. Bende baya uzun bir süredir samsung kullanıcısıyım ve şunu söylemeliyimki eğer burada s4 touchwiz'i ile s7 touchwiz'ini aynı noktada tutuyorsan baya hata yapıyorsun. Aynı zamanda telefonumun güncelleme alıp alıp eskimesi yerine güncelleme almamasını tercih ederim çünkü kalite, güncelleme ile belli olan birşey değildir. Ayrıca şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki s7'nin ikinci el fiyatı her zaman iphone 7'den fazla olucaktır.
Yahu hala bana fanboy diyorlar. Telefona güncelleme gelmesi o telefonun hala önemsendiğini ve unutulmadığını gösterir. Telefonuma yeni özellikler katacak güncellemelerin gelmesi beni şahsen mutlu ediyor. Ayrıca ben S4 touchwiz'i ile S7 touchwiz'ini aynı noktada tutmuyorum ve farkındaysan bir süre sonra kasıyor demiyorum. S8+ vs. iPhone 7 Plus testlerine bakarsanız oyunlara giriş hızı, stabillik gibi çoğu konuda hala iPhone 7 Plus cihazının önde olduğunu görürsünüz. Gerçi daha durun 7S serisi geldiği zaman o zaman S8 serisini çok merak ediyorum. Evet belki Samsung telefonları daha teknolojik olabilir. Göz tarayıcısı, 1440P ekran vs. gibi şeyler iPhone dan daha üstün olabilir ama beni çeken şey telefonun güncelliği, kasmaması (zamanla eskitme olayı hariç), çoğu uygulamanın App Store'a daha önce gelmesi gibi şeyler beni iPhone'a çekiyor. iPhone 5S bile hala son güncellemeleri alırken Galaxy S5 ve S6 serisi unutuldu gitti bile. Samsung telefonlarını çok çabuk unutuyor. iPhone 7 Plus 4 çekirdekli A10 Fusion, 3GB ram ile 8 çekirdekli ve 4GB ram'li S8+ cihazıyla neredeyse kafa kafaya çoğu benchmark testlerinde. Note 2 den beri Samsung kullanan biri olarak artık cidden sıkıldım.

Yahu hala bana fanboy diyorlar. Telefona güncelleme gelmesi o telefonun hala önemsendiğini ve unutulmadığını gösterir. Telefonuma yeni özellikler katacak güncellemelerin gelmesi beni şahsen mutlu ediyor. Ayrıca ben S4 touchwiz'i ile S7 touchwiz'ini aynı noktada tutmuyorum ve farkındaysan bir süre sonra kasıyor demiyorum. S8+ vs. iPhone 7 Plus testlerine bakarsanız oyunlara giriş hızı, stabillik gibi çoğu konuda hala iPhone 7 Plus cihazının önde olduğunu görürsünüz. Gerçi daha durun 7S serisi geldiği zaman o zaman S8 serisini çok merak ediyorum. Evet belki Samsung telefonları daha teknolojik olabilir. Göz tarayıcısı, 1440P ekran vs. gibi şeyler iPhone dan daha üstün olabilir ama beni çeken şey telefonun güncelliği, kasmaması (zamanla eskitme olayı hariç), çoğu uygulamanın App Store'a daha önce gelmesi gibi şeyler beni iPhone'a çekiyor. iPhone 5S bile hala son güncellemeleri alırken Galaxy S5 ve S6 serisi unutuldu gitti bile. Samsung telefonlarını çok çabuk unutuyor. iPhone 7 Plus 4 çekirdekli A10 Fusion, 3GB ram ile 8 çekirdekli ve 4GB ram'li S8+ cihazıyla neredeyse kafa kafaya çoğu benchmark testlerinde. Note 2 den beri Samsung kullanan biri olarak artık cidden sıkıldım.
Kardeşim madem fanboy değilsin niye burada SE ile S7 Edge'i karşılaştırıyorsun S7 Edge'in açık ara çok çok daha iyi olduğu belli ve kanıtlı niye uzatıyorsun, he illa ben SE alacağım diyorsan üstüne uzun uzuuun savunma yapıyorsan niye gelip burada konu açıyorsun.

Speedtest'ler hiç bir şekilde gerçek kullanım senaryosu değildir, Speedtest izleyip telefon alan adam kesinlikle kafası çalışmayan adamdır. Önemli olan telefonun bize sunduklarıdır. S8 bize çerçevesiz dev ekran deneyimi, güçlü bir kamera, harika bir pil performansı, performanslı bir kullanım sunuyor, iPhone 7 Plus ise sadece yazılımdan ibaret. Adamlar çerçeveye ekran takmış.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı