iPhone SE vs Galaxy S7

İphone SE kullanıcısı olarak, eğer küçük ekran sıkıntı yaratmazsa başka hiç bir şeyinden sıkıntı yaşamazsın diyorum. İmkanın varsa 64 GB'lık modeli al.
Bu arada sadece merakımdan soruyorum, nerelisin?

Halkımızın çoğu bu şekilde düşünüyor. Teknik özellikler hakkında fazla bilgileri olmadığı için hep yazılımsal olarak karşılaştırma yapıyorlar ve her seferinde tasarımı daha güzel olduğu için iPhone tercihi yapıyorlar. Yazık.
Bende aynısnı söyledim zaten neden bir daha yazdın ki ?

Bende bir SE kullanıcısıyım. Şuana kadar tek bir sıkıntısı olmadı. Görünümü 5S olsa'da özellikler'den 6S diyebiliriz. Oldukça hızlı bir telefon. Eğer çok selfi düşkünü biri değilsen tavsiye ederim. Çünkü ön kamerası ahım şahım değil. Ne de olsa 5S ön kamera. Bu açı'dan da değerlendir. Ama arka kamera önemliyse SE.

J7 mi demek istedini tam anlamadım. Iphone SE ile S7 karşılaştırmak çok saçma tabiiki S7. J7 demeye çalıştıysanız SE alın. S7 iphone SE değil 6S'den bile daha iyi bir telefon.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı