iPhone Telefon Alınır mı?

Yeterli mi yanına kimlik kartını falanda koymamı istermisin bay kahin ?
Android batmaz amiral gemileri 2 sene sonra kullanılmaz hale geliyor , güncelleme almıyor.
Benim almak istediğim cevap bu kısım. 2 senede kullanılmaz hale gelen Amiral telefonu alayım ben lütfen. Anında karar vermemin sebebi sizin gibilerden yeteri kadar tecrübe edinmiş olmamdandır.

2019'da nasıl bir performans sunuyor anlatsana ?
Günlük kullanım için şarjı dışında herşeyi yeterli geliyor bana , 2 kere bataryasını orjinaliyle değiştirdim ama artık fayda etmiyor değiştirmenin vakti geldi 😄. Uygulamalarda gayet hızlı işimi görüyor ama şarjı bitip tekrar açıldığında kafası gidiyor son arayanlar falan kayboluyor.
Benim almak istediğim cevap bu kısım. 2 senede kullanılmaz hale gelen Amiral telefonu alayım ben lütfen. Anında karar vermemin sebebi sizin gibilerden yeteri kadar tecrübe edinmiş olmamdandır.
2013 yılında sıfır aldığım samsung galaxy s3 telefon döneminin en iyi android telefonlarından biriydi ve samsungun politikası saolsun gelen güncellemelerle telefon yavaşladı ekran kilidini bile açmak için bekletmeye başladı. Sana vermek isterdim ama iphone alınca çöpe attım.

Günlük kullanım için şarjı dışında herşeyi yeterli geliyor bana , 2 kere bataryasını orjinaliyle değiştirdim ama artık fayda etmiyor değiştirmenin vakti geldi 😄. Uygulamalarda gayet hızlı işimi görüyor ama şarjı bitip tekrar açıldığında kafası gidiyor son arayanlar falan kayboluyor.

2013 yılında sıfır aldığım samsung galaxy s3 telefon döneminin en iyi android telefonlarından biriydi ve samsungun politikası saolsun gelen güncellemelerle telefon yavaşladı ekran kilidini bile açmak için bekletmeye başladı. Sana vermek isterdim ama iphone alınca çöpe attım.
S3'ten çok sular aktı Android tarafında, ben 2015 yılında vazgeçtim S3'ten.
Eskisi gibi değil artık, Android'de IOS'u yakaladı (bence halen kullanım kolaylığı ve menü şıklığı olarak IOS önce ama Android'in kat kat daha iyi olduğu konuları sayarsak önümüze koskoca bir liste çıkar).

Android'de IOS'u yakaladı (bence halen kullanım kolaylığı ve menü şıklığı olarak IOS önce ama Android'in kat kat daha iyi olduğu konuları sayarsak önümüze koskoca bir liste çıkar).
Kendim Iphone 7 kullanıyorum bundan önce de 5 kullanmıştım bi' süre. Amiral gemisini geçtim şu anda orta düzey bir Android telefona bile geçmeyi düşünüyorum🤣 Apple kesinlikle güncellemeler ile planlı eskitme yapmıyor bu arada(!)

Ben 6s+ kullanıyorum, bir telefona 10 bin küsürler vermek bana çok boş ve saçma geliyor, alırsam bende Android'lere bakarım, belki 6s+'ı satıp alacağım paranın üstüne koyarak XR alırım ama o da ilerki dönemlerde.
Kendim Iphone 7 kullanıyorum bundan önce de 5 kullanmıştım bi' süre. Amiral gemisini geçtim şu anda orta düzey bir Android telefona bile geçmeyi düşünüyorum🤣 Apple kesinlikle güncellemeler ile planlı eskitme yapmıyor bu arada(!)

Androidin bana göre 'gereksiz' donanım özelliklerine ihtiyacı olan için bencede android işletim sistemli telefonlar daha iyi. Mesela ios gibi kendine tam uyumlu bir işletim sistemi olmadığı , uygulama ihtiyaçlarını karşılamak için neredeyse her androidde 12 gb ram var. Özellikten sayılırsa ! Kağıt üstünde iphonun bütün sistem özelliklerinden üstün ama benchmark testlerinde hep tersi çıkıyor mesela. 5 , 6 inc ekranda 4k çözünürlüğe ihtiyacı olanlar içinde çok daha iyi android. Bence 720p yle 1080p arasında bile fark yok o boyutlarda.

Arkadaşlar daha önceki telefonum iPhone 6s'di. Şu an Huawei P20 Lite modelini kullanıyorum. Açıkcası ben hep iOS'u sevdim. Çünkü hem sade ve stabil çalışıyor hem de bana göre Android gibi karışık bir işletim sistemi değil. Fakat şu zamanda da iPhone fiyatlarına da bakınca biraz/çok pahalı gözüküyor. İPhone markasının tek olumsuz yanı bataryaların zayıf ve düşük olması, çabuk bitmesi. Fakat bunu dert etmeyeceğim çünkü gerçekten Android cihazların bana uygun olmadığının kanaatine vardım ve gerçekten iPhone modellerinin hem işletim sistemi hem de donanım olarak sağlam olduğunu düşünüyorum, kişisel tercih meselesi.
Şu an da iPhone modellerinden 7 Plus modelini araştırıyorum. Bu zamanda alınır mı biraz tereddütteyim açıkçası. Fakat kullanan varsa kullanım deneyiminden bahsedebilir, bana yardımcı olabilir. Konu altına parasını sonuna kadar hakettiği iPhone modelini yazarak bana yardımcı olursanız sevinirim.
Bence alma iphone 6 kullanıyorum çok kötü biliyorum eski bi model ama hapishane gibi arkadaşlarıma sınıfta minecraft oynalım dedim hepsi oynadı ben sürümden oynayamadım :( bataryasıda ayrı dert çabuk bitiyor.Mi9t pro almak isterdim

@Rulingthehun Biliyor musun hem hak veriyorum hem de karşı çıkıyorum söylemine, evet IOS cihazların çözünürlük+ekran boyutları almamak için en saçma etkenler ama Android işletim sisteminin fazla RAM'e ihtiyaç duyması sıkıntı edilmemeli, eğer kasıyorsa o zaman sıkıntı edilmeli.

Bana sorarsanız alınmaz. Android varken IOS tasarım ve güvenlik açısından daha iyidir sadece. Onun dışında Android diğer konularda IOS'dan daha iyidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı