iPhone telefon önerisi

Öncelikle Samsung alın demiyorum ancak konuda yanlış bilgilendirme var. One UI Dünya'nın en akıcı ve işlevli arayüzüdür (iOS başlı başına bir işletim sistemi) ve Xiaomi gibi 1-2 yıl sonra yavaşlamaz, şu an S21 Ultra gibi bir amiralge misini 5-6 yıl fersah fersah kullanırsınız mesela, belki de daha uzun. XS Max almanızı öneririm, S21+ XS Max'den çok daha iyi haberiniz olsun. Düz S21'de daha iyi de boyut sorun çıkartabiliyor, S21 çok küçük, standart düz model boyutunda aslında.
Hocam Samsung da güzel telefon olarak S21 serisine bakmıştım fakat 2. el fiyatları pahalı. S20 ultra nasıldır sizce? Yazı üstünde S21+`tan daha üstün.

Hocam Samsung da güzel telefon olarak S21 serisine bakmıştım fakat 2. el fiyatları pahalı. S20 Ultra nasıldır sizce? Yazı üstünde S21+'tan daha üstün.

Kağıt üzerinde S21+'dan daha üstün olsa da çip farkı her şeye bedel, Exynos 2100'ün ses işlemesi, video ve fotoğraf işlemesi, render alması rakipsiz, A14'ten bile daha iyi bu konularda, ayrıca sabit 90 ya da 120 FPS oyun oynatabilmekte, S20 Ultra'nın içerisindeki çip fazla güç tüketiyor ama son güncellemelerde çözmüşler, bir günü çıkartırsınız. S20 Ultra, XS Max'den daha iyi bu arada.

Kağıt üzerinde S21+'dan daha üstün olsa da çip farkı her şeye bedel, Exynos 2100'ün ses işlemesi, video ve fotoğraf işlemesi, render alması rakipsiz, A14'ten bile daha iyi bu konularda, ayrıca sabit 90 ya da 120 FPS oyun oynatabilmekte, S20 Ultra'nın içerisindeki çip fazla güç tüketiyor ama son güncellemelerde çözmüşler, bir günü çıkartırsınız. S20 Ultra, XS Max'den daha iyi bu arada.
Hocam peki kamera olarak? Ben oyundan çok kamera performansına önem veriyorum, yukarda demişsiniz video ve fotoğraf işlemesinde rakipsiz fakat bunu nasıl anlayabilirim ben? Gözle görülür bir fark var mı?

Hocam peki kamera olarak? Ben oyundan çok kamera performansına önem veriyorum, yukarıda demişsiniz video ve fotoğraf işlemesinde rakipsiz fakat bunu nasıl anlayabilirim ben? Gözle görülür bir fark var mı?

Evet S21 ile XS Max arasında dümdüz görüntüde de gözle görülür bir fark var ama bu fark kendini en çok Zoom da, özellikle düşük ışıkta, gece kamerasında(XS Max'de gece kamerası yok), telephoto da belli eder. Ayrıca XS Max'in rakibi S10+'dır, S10+ ise düşük ışıkta 12 Pro Max'den bile daha iyi ve net çekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu Exynos işlemcilerin video/fotoğraf işlemesi ile alakalı. Samsung'un Sony dışında rakibi olmayan sensörleride önemli rol oynuyor tabii ki.

Bu bütçeyle İphone Xsmax alamazsınız en fazla 8 bine İPhone XR bulursunuz. 8 seriside eskidi artık almayın
Hocam hala çoğu telefondan iyi bence. Peki XR nasıldır? Yani performans olarak hem 8e kıyasla hemde 11 veya XS e kıyasla?

Hocam hala çoğu telefondan iyi bence. Peki XR nasıldır? Yani performans olarak hem 8E kıyasla hem de 11 veya XS e kıyasla?

828p HD, yüksek ışık altında berbat renkler sunan LCD ve Dolby Vision'u bile olmayan bir panele sahip. Düşük bütçeli bir telefon, amiral gemilerine rakip olsun diye üretilmedi zaten. S10E'le bile baş edemiyor. XS çok daha iyi.

828p HD, yüksek ışık altında berbat renkler sunan LCD ve Dolby Vision'u bile olmayan bir panele sahip. Düşük bütçeli bir telefon, XS çok daha iyi.

XS çok daha iyi? Hani şu kamerasında gece modu, Ultra geniş açı lens olmayan XS mi? Ön kamerada 4K video çekemeyen XS mi? 11'deki 120Hz dokunmatik hızına sahip olmayan XS mi? (XS dokunmatik hızı: 90Hz) arka kamerada 4K videoyu stabil çekemeyen XS mi? Yoksa bas kalitesi ortalama olan 11 gibi üst düzey stereo hoparlör deneyimi sunamayan XS mi? Akıllı telefon sadece ekrandan ibaret değildir. Kaldı ki 11'in ekran kalitesi günümüz için fazlası ile yeterlidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı