- Makaleler
- 4
Peki. İphone 11 pro kullanıyorum, bu S20 telefona bakınca, telefonumu bir daha sevdim.
Air Drop için bile bir sonraki cihazımı iOS seçebilirim. Bu kadar basit.
Kanka, keşke X alsaydın. Aynı zaten XD.Peki. İphone 11 pro kullanıyorum, bu S20 telefona bakınca, telefonumu bir daha sevdim.
Samsung'da ne fark var?Senin "Katkıda Bulunanlar" diye bir madalyan olması lazım. Bence çok faydan dokunuyor.
Onun dışında Air Drop ne?. Ben ES file Manager ile Samsung Galaxy Ace'da aynısı yapıyorum XD.
Kanka, keşke X alsaydın. Aynı zaten XD.
Sırf ben IPhone'yi işletim sisteminden dolayı tercih ediyorum. Gerisi boş. S20 IPhone'nin çoğu telefonundan kaliteli ama andorid. Annem Note 10 kullanıyor son derece güzel. Samsung iOS kullansaydı iPhone hiçbir şey kalırdı yanında.
Apple ekosistemini kullanan cihazlar arası yüksel hızlı kablosuz dosya paylaşım teknolojisi.Onun dışında Air Drop ne?. Ben ES file Manager ile Samsung Galaxy Ace'da aynısı yapıyorum.
Tek tek bak, anlarsın tasarımsal ve içerik farklarını.Samsung'da ne fark var?
Tek tek bak, anlarsın tasarımsal ve içerik farklarını.Samsung'da ne fark var?
Yanlış anlama ama, İphone 11 pro tüm ülkede S20 fiyatında olsa, Samsungu ölümüne savunanlar, İphone alır.Tek tek bak, anlarsın tasarımsal ve içerik farklarını.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.