iPhone tercih etmek

• Konuyu başlatan 350070
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 193
  • Görüntüleme 9.583
Air Drop için bile bir sonraki cihazımı iOS seçebilirim. Bu kadar basit.

Senin "Katkıda Bulunanlar" diye bir madalyan olması lazım. Bence çok faydan dokunuyor.

Onun dışında Air Drop ne? 😁. Ben ES file Manager ile Samsung Galaxy Ace'da aynısı yapıyorum XD.
Peki. İphone 11 pro kullanıyorum, bu S20 telefona bakınca, telefonumu bir daha sevdim.
Kanka, keşke X alsaydın. Aynı zaten XD.

Sırf ben IPhone'yi işletim sisteminden dolayı tercih ediyorum. Gerisi boş. S20 IPhone'nin çoğu telefonundan kaliteli ama andorid. Annem Note 10 kullanıyor son derece güzel. Samsung iOS kullansaydı iPhone hiçbir şey kalırdı yanında.

Öyle mi dersin? Android RAM kullanımı fazla. Neden fazla RAM koydukları sanıyorsun? iPhone işlemcide bayağı başarılı.

Onun dışında Air Drop ne? 😁. Ben ES file Manager ile Samsung Galaxy Ace'da aynısı yapıyorum.
Apple ekosistemini kullanan cihazlar arası yüksel hızlı kablosuz dosya paylaşım teknolojisi.
FTP ve Wi-Fi Direct vs ile diğer cihazlarla da yapılabiliyor. Ancak tek tuş ile paylaş deyip. MacBook'u seçip başka hiç bir ek program vs gerek kalmadan 2-3 saniyede onlarca fotoğraf ve videoyu masaüstümde görmek hoşuma gidiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı