iPhone tercih etmek

• Konuyu başlatan 350070
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 193
  • Görüntüleme 9.889
Kasa, kasa PUBG oynatması mı güncellik oluyor. Ben Windows 95'li kasama, Windows 7, Windows 10 32 Bit kurduğumda, güncel mi oluyor. Hayır iyice kötü oluyor.

X, 11, 12 aynı değil mi her şeyiyle neredeyse. Onu dedim, bilseler belki almazlardı.

Kasa kasa PUBG oynatması? Güldürme beni iPhone 5 iOS 10'da kaldı ve PUBG desteği yok. iPhone 5S diyorsan kasmıyor PUBG'de.

Kasa kasa PUBG oynatması? Güldürme beni iPhone 5 iOS 10 kaldı ve PUBG desteği yok. iPhone 5S diyorsan kasmıyor PUBG'de.
5s'i kast ettim ve kasıyor, yani akıcı bir oyunculuk deneyimi sunmuyor. Durum, Windows 95 kasaya, Windows 7 kurma gibi bir mantığa dönüşüyor, iyice kötü oluyor performansı.

Sıfır androit telefon alıyorsun içinde Trendyol'dan tut gereksiz bin tane uygulama kaldıramıyorsunda 8K 10K arası vereceksem kesinlikle androite o kadar para vermem işletim sistemi olarak da IPhone'ye yaklaşamaz şu an hanıma 11 aldım bende 2 senedir Mate 10 Lite var gayet memnunum ama işletim sistemi servis hizmeti için bir 8K daha vereceğim.

5S dedim ve kasıyor, yani akıcı bir oyunculuk deneyimi sunmuyor. Durum, Windows 95 kasaya, Windows 7 kurma gibi bir mantığa dönüşüyor, iyice kötü oluyor performansı.

Kasıyor mu? Abartmayın fazla kasmıyor ve hala oynatıyor telefon. iPhone 5S 7 yaşında telefon bunu gözü onunde buldur. J7 Prime 4 yaşında PUBG'de bile kasıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sıfır androit telefon alıyorsun içinde Trendyol'dan tut gereksiz bin tane uygulama kaldıramıyorsunda 8K 10K arası vereceksem kesinlikle androite o kadar para vermem işletim sistemi olarak da IPhone'ye yaklaşamaz şu an hanıma 11 aldım bende 2 senedir Mate 10 Lite var gayet memnunum ama işletim sistemi servis hizmeti için bir 8K daha vereceğim.

Mağaza uygulamaları cidden kasıyor mu? Değişik olaylar okuyorum XD.

@Akhun Android'de Trendyol uygulaması mı geliyormuş? :D

Kasıyor mu? Abartmayın fazla kasmıyor ve hala oynatıyor telefon. iPhone 5S 7 yaşında telefon bunu gözü onunde buldur. J7 Prime 4 yaşında PUBG'de bile kasıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

J7 tarzı telefonların olayı, sosyal uygulamalar ama. İçinde güçlü donanımlar yok ki öyle. Bataryası uzun gitsin diye.

Videoyu izledim ve kasıyor gerçekten. Eğer güncellik ve güvenlikse konu, ona önem veriyorsanız, ben geliştiricilerin geliştirdiği sürümlerden güncellik ve güvenlik dışında, performansta alabiliyorum Android'de.

Hele bir de işlemcileri buna müsaitse, Yeni Android sürümü çıkınca, ertesi gün beta çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mağaza uygulamaları cidden kasıyor mu ? Değişik olaylar okuyorum XD.

J7 tarzı telefonların olayı, sosyal uygulamalar ama. İçinde güçlü donanımlar yok ki öyle. Bataryası uzun gitsin diye.
E 5S amacı ne? İkisi de aynı ama 5S daha güçlü.
Mağaza uygulamaları cidden kasıyor mu? Değişik olaylar okuyorum XD.

Videoyu izledim ve kasıyor gerçekten. Eğer güncellik ve güvenlikse konu, ona önem veriyorsanız, ben geliştiricilerin geliştirdiği sürümlerden güncellik ve güvenlik dışında, performansta alabiliyorum Android'de.

Hele bir de işlemcileri buna müsaitse, Yeni Android sürümü çıkınca, ertesi gün beta çıkıyor.
Yapmaya J7 prime oyunda anası ağlıyor. Android çöpten ibaret bana göre.

E 5S amacı ne? İkisi de aynı ama 5S daha güçlü.

Dostum, bura da J7 her şeyi ile fark atıyor. Sen bence bu durumları biraz sıkıyorsun gibime geliyor.
8 çekirdekli bir J7, nasıl 2 çekirdekli bir 5s'ten kötü olur ona anlam veremiyorum.

Hatta GPU'su bile 500Mhz fark atıyor. Her şeyi ile çok iyi J7.

Dostum, bura da J7 her şeyi ile fark atıyor. Sen bence bu durumları biraz sıkıyorsun gibime geliyor.
8 çekirdekli bir J7, nasıl 2 çekirdekli bir 5s'ten kötü olur ona anlama veremiyorum.
Sen mi körsün yoksa ben mi?(Alınmana gerek yok.) 5S işlemcide J7'ye tek atıyor.

Sen mi körsün yoksa ben mi?(Alınmana gerek yok.) 5S işlemcide J7'ye tek atıyor.

Kankam 5s, 2 çekirdekli bir işlemci ve frekansı 1.3 GHz. Özellik olmadan cihazda (ki yok) kasar.
J7 8 çekirdek ve frekansı 1.6 GHz. Nasıl tek atıyor ki? Bak 4+4 değil. Direk 8 çekirdek.

Hem PUBG'de oynanmıyor ki. Videoyu izledim. Kasa kasa, tat alarak oynuyor bir de XD.

S4 yani ARM PUBG desteklediği zaman, gerçekten daha performanslıydı.
S4 gibi 4+4 işlemcisi olan ve 1.7 GHz'de 2 GB RAM'li çalışan bir cihaz en başta 64 Bit işlemciler yerleştirilseydi. Bende derdim bakın S4 PUBG oynatıyor ama kasıyor XD.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı