iPhone vs Huawei

İphone vs Huawei

• İphone 7 Plus

Oy: 7 21,9%
  • Huawei Mate 20 Pro

Oy: 25 78,1%

• Oy verenlerin toplamı
    32

U.Altun

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar şu an Huawei P20 Lite kullanıyorum. Daha önce iOS telefon kullandım 1 senedir Android kullanıyorum telefonumu değiştirmeye karar verdim.
Benim fikrim iOS'a geri dönmek, iPhone 7 Plus 2019 yılında alınır mı?
Fotoğrafla çok işim olmaz, oyun fazla oynamıyorum. Beni 2 3 sene idare etmesi yeterli olacaktır.

lütfen bu telefonlar dışında yorum yapmayalım sadece bu iki cihaz hakkında önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar şu an Huawei P20 Lite kullanıyorum. Daha önce iOS telefon kullandım 1 senedir Android kullanıyorum telefonumu değiştirmeye karar verdim.
Benim fikrim iOS'a geri dönmek, iPhone 7 Plus 2019 yılında alınır mı?
Fotoğrafla çok işim olmaz, oyun fazla oynamıyorum. Beni 2 3 sene idare etmesi yeterli olacaktır.

lütfen bu telefonlar dışında yorum yapmayalım sadece bu iki cihaz hakkında önerilerinizi bekliyorum.
İsterseniz tabii ki dönebilirsiniz. Diğer IPhone'lara kıyasla kaliteli bir telefon 2 sene rahat idare eder. Fakat benim tercihim tabii ki Huawei'den yana olur. Android>IOS #KapitalizmeHayır

Hocam cihaz bütçeniz nedir yazmamışsınız. iPhone 7 Plus 5200 TL olduğu için ona göre yorum yapacağım. O fiyata ben olsam ya S10 alırdım ya da Mate 20 Pro alırdım. Onun dışında 6GB RAM'li Mi 9 ve P30'a da bakabilirsiniz.

Ben Huawei taraftarıyım. Size benzer bir kullanıcıyım. Telefonda en çok önem verdiğim şey batarya. Birazda telefonun estetikliği önemli benim için. Uzunca bir süre Android kullandım, 1,5 senedir falan iOS kullandım pişmanım desem yalan olmaz. Tabi ki ikisininde avantaj ve dezavantajları mevcut belli bir noktadan sonra iş kişisel beklentiye kalıyor. Kullandığım iPhone bataryası da öldü desem yalan olur ama gücü azalıyor. Ve bu azalma kullandığım Android telefona göre daha hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Tabi bu işletimin yanı sıra markayla da alakalı ama genel olarak iPhone bataryasının ömrünün kısa olduğunu düşünüyorum.

Ben bataryada hassas olduğum için bu konuda tavsiye verebildim. Şimdiden hayırlı olsun.

İphone 7 kullanıyorum şahsen Huawei e geçmeyi düşünüyorum ben. İos telefon kullanmayı seviyorsanız geçin, Ben çok fazla sevmediğim için geçeceğim. Bunun dışında her hangi bir sorun yaşamadım İphone 7 ile.

IOS dan başka birşey kullanmadım iphone 4S-5-5C-6-6S malum ondan sonra fiyatlar çıldırdığı için bir daha bulaşmadım iphone'a. Verdiğim paranın karşılığını almak istiyorum o yüzden U.S.A yapımı android bir cihaz olan OnePlus'ı keşfettim bilmiyorum öncedende varmıydı bu cihazlar bence çok müthiş gözüküyor testlerini filan izlerseniz görürsünüz para veriyorsam maksimum teknolojiden faydalanmak isterim bende oyun oynamıyorum kullandığım uygulama üç dörtü geçmez ama olsun iphone un eski modellerine asla para vermem yenisinide alamam zaten o paralara.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı