iPhone vs LG vs Samsung

DragonG

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba bir telefon alacağım fakat kararsızım. Artı eksi yönünden ve kendimce iPhone 7 alasım var fakat içimden bir ses S7 Edge al diyor ya da hepsini bi kenara atıp LG G6 mı almalıyım? Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
G6 fiyatını hak etmiyor. S7 Edge performans olarak G6 modelinden daha iyi. (bilmeyenler aksini iddaa etmesin dediğimin) S7 Edge ve S7 almanı öneririm. İOS kullanmak istersen de İphone 7 alınabilir ama fiyatını hak ettiğini söyleyemem. İphone 7 32 GB modeli 3200-3300 TL civarlarından satılıyor bu arada.

Samsung Galaxy S7 Edge (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı

Samsung Galaxy S7 (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı

Apple iPhone 7 32 GB (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı

Huawei Mate 9 (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Huawei Mate 9 (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı

Cezam vardı mesaj yazamadım.Benim S7 Edge almamın tek sebebi çözünürlük kalitesi ve pixel yoğunluğundan dolayı.Sadece bu sebepten S7 Edge almaya değermi?İphone'nin de görüntü kalitesi S7 Edge'den kötü olsa bile yinede kaliteli bir görüntüsü vardır demi?

Hafiften yanlış bir seçim olmuş gibi geliyor ama hayırlı olsun. Hiç iPhone kullanmadım. iPhone da iyidir fakat ben size XZ Premium beklemenizi önerecektim. 801 PPI, 4K ekran, 5.5 inç, sRGB %138. Triluminos ve X-Reality Engine demeye gerek yok sanırım. Sony teknolojisi diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı