iPhone vs LG vs Samsung

Bahsettiğiniz telefon iyi ola bilir ama ben İphone'nin boyutunu çok beğendim 4.7 diğerleri sanki biraz büyük gibi geliyor bana.

G6 fiyatını hak etmiyor. S7 Edge performans olarak G6 modelinden daha iyi. (bilmeyenler aksini iddaa etmesin dediğimin) S7 Edge ve S7 almanı öneririm. İOS kullanmak istersen de İphone 7 alınabilir ama fiyatını hak ettiğini söyleyemem. İphone 7 32 GB modeli 3200-3300 TL civarlarından satılıyor bu arada.

Samsung Galaxy S7 Edge (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı

Samsung Galaxy S7 (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı

Apple iPhone 7 32 GB (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı

Huawei Mate 9 (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Huawei Mate 9 (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı

8890>821?

@Ruter Ekran panel çözünürlük farklılığı. 8890 ile SD 820-821 modelleri aynı çözünürlük panellerde de benzer performansa sahip. S7 Exynos 8890 modeli, SD 820 modele göre daha iyi performans veriyor.

iPhone derim. Yeni modellerinde suya dayanıklılık da eklemişler, tadından yenmez olmuş açıkçası. Ben de SONY'den yeni çıkacak iPhone modeline geçiş yapmayı düşünüyorum. Güvenlik her yerde aynıdır, sadece bilgilerinizin satıldığı kişiler değişir. Ancak Apple ürünlerinin stabilitesine söz yok.

@Ruter Ezber senin işin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı