iPhone vs Samsung

İphone vs Samsung

• Samsung

Oy: 12 34,3%
  • İphone

Oy: 23 65,7%

• Oy verenlerin toplamı
    35
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Brky krdeşim Latios haklı boşuna itiraz etmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 6 yıl boyunca İphone kullandım. İphone 3GS, 4, 4S, 5, 5S kullandım. Bir tane bile sorunla karşılaşmadım.

Herkes iPhone diyor ama otobüste, metroda ve sokakta gördüğüm çoğu kişi Samsung kullanıyor.

Ekrandan bahsediyorsun ekran kartından değil.

Zaten dünya üzerinde çoğunluk Samsung kullanıyor. Ama Apple her zaman daha kaliteli ürünler üretiyor. Türkiye'deki şartlara bakılınca insanların iPhone alması daha zor tabii. Amerika'da yeni bir iPhone çıkınca eskisi indirime giriyor, yenisi her zamanki fiyata satılıyor. Fakat Türkiye'de her sene fiyat artıyor artıyor artıyor...

İnsanlar ucuz fiyata çok teknoloji istiyorlar.Ee tabiki bunu da samsung müşterilere göz boyamalarla sunuyor.Fakat alan herkes 5-6 ay sonra kasma-donma sorunlarından şikayet ediyor.Ben iphone 3gs telefonumu bu zamana kadar kullanmıştım.Yeni ios sürümlerini desteklemese de gerçekten bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım.

Android kullanıyorum. Samsung çöptür ve android sisteminin yüz karasıdır.

Android yüz karası mı ? Nexus 5 te yavaşlma görebiliyormusun ?

Samsungun telefonlarda kullandığı malzeme açısından haklısınız gerçekten kötü.

Fakat bu samsungun genel olarak kötü olduğu anlamına gelmez.(samsung sadece bir telefon markası da değil)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…