Samsung vs iPhone

İkisi de bir birinden güzel bence. Kesin olarak şu iyidir diyemiyorsunuz. Şu an 14 Pro max kullanıyorum ama mesela bu yıl Samsung'un S23 serisi çok iyi çıkış yaptı ve çok çok iyi cihazlar gerçekten. Direk Android piyasasını domine etti.

Kalite nedir? Çok içi boş bir yorum olmuş.
İşletim sisteminin donanımı çok iyi kullanabilmesi ve böyle olması sebebiyle telefonun uzun ömürlü olması, Apple'ın kendi parçalarını kendi üretmesi. Mesela Apple Bionic çipi ve bataryası.

@Arsenic_1 @Aeroxs @EsatKa hocam haksız mıyım.

Son düzenleme:
iPhone 13 kullanıcısı olarak şu anda alacak olsam iPhone 14 yerine S23 alırdım. iPhone 11 de rezalet bir cihazdı, o zaman da yine Samsung tercih ederdim.
Apple'ın kendi parçalarını kendi üretmesi.
🙂 İşlemciden başka bir şey sayabilir misin? Peki Apple ekranını Samsung'dan satın alıyor desem? Samsung da kendi işlemcisini üretiyor desem? Samsung üstüne kendi kamera lenslerini de üretirken Apple Sony'den satın alıyor desem? Yapma lütfen🙂 Marka değil model kıyaslanır.

Android olmayan işletim sistemi olan hiçbir cihazı kullanmayın kullandırmayın tüm mahremiyetiniz elinizden akıp gider, Android'deki fark bunu engelleyebilme hakkın olması ama diğerleri sana onu sunmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki Apple ekranını Samsung'dan satın alıyor desem?
Samsung dünyanın en büyük panel üreticilerinden birisi. Telefon anlamında tek partneri de Apple değil. İstersen sende firma olarak kendi Panelini kağıt üstünde tasarlayıp Samsung'a ileterek kendi tasarlamış olduğun paneli Samsung'a ürettirebilirsin, adamlarda direk fabrikası var. Hazır yapılmış ekranı alıp telefonuna takıyor gibi anlaşılıyor öyle bir şey yok.

Kanıt gösterebilir misin?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda anlatmak istediğim çoğu şeyi anlatmış burada laf kalabalığı yapmak istemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı