iPhone vs Samsung

İphone vs Samsung

• Samsung

Oy: 12 34,3%
  • İphone

Oy: 23 65,7%

• Oy verenlerin toplamı
    35
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her ikisi de dandik üreticiler olsa da en azından hiç değilse Samsung fiyatına göre iyi özellikler sunan telefonlar ürettiği için, Samsung diyorum.

Yani ne kadar kalitesiz bile olsa en azından güçlü donanımlara sahip.

Şimdi size soruyorum peki ya iPhone? Bu küçük soruya mantıklı cevap verene helal olsun diyorum.

Yani Samsung mu iPhone mı diye sorunca pat diye iPhone cevabını yapıştırmak kolay, bunu herkes yapar. Ama neden diye sorunca hiç birisi cevap veremez.

Samsung'da Kendimi daha özgür hissediyorum

Vala ne yalan söyleyeyim İphone'a 2-3 ay katlanabildim.
Yanlış anlamayın ben de android kullanıyorum. Android tarafında neden Samsung demek istemiştim.

Zamanımızın teknoloji devlerini, teknolojiyi yönlendiren firmaları "dandik üreticiler" diye sınıflandırmak ne kadar doğru bir düşünmek lazım.
Sorunun cevabı ise çok ama çok basit. Neden mi iPhone ? Cevap : Daha basit kullanım, daha şık tasarımlar, daha güvenli daha akıcı bir işletim sistemi, çöp uygulamaların çok daha az olduğu çok daha düzgün bir uygulama marketi. Donanımı daha güçlü diyorsunuz evet daha güçlü. Peki şimdi ben size soru soruyorum S5 ile yapıpta iPhone 5S ile yapamayacağız ne varda donanım bu kadar önemli ? Teknolojinin yakın tarihini de incelersek aslında her şey apaçık belli. Apple yapıyor Samsung kopyalıyor. Hiçbir taklit orijinali kadar iyi olamaz.

Daha güçlü donanım demek, her şey demek, teknoloji demek.

Akıcılıktan falan bahsediyoruz akıcılığı yapan da Donanımdır zaten, ki Android işletim sistemi akıcılık açısından kötü değil.

Daha güçlü donanımlara sahip telefon üreten bir üretici, gelecekte PC oyunlarını telefonda oynamak için bir adım daha önde demektir.

En güzel örnek te Modern kombat 5, bir zamanlar PC'de oynayamadığımız grafikli bir oyunu bu gün Galaxy S5'de daha büyük ekran ile 1080x1920 çözünürlüğünde oynarken, iPhone 5s'de malesef 640x1136 çözünürlüğünde oynuyoruz.

Apple, Iphone telefonun içine fiyatı kadar donanım koyduktan sonra onu seçeceğim. Ama o zamana kadar Android her zaman benim için birinci sırada olacak.

5 sayfa yanıt yazılan bir konu. Daha 500 sayfa da yazılsa böyle durumlarda karşı tarafı ikna etme, haksız çıkarma, düşüncelerini aktarma gibi bir durum gerçekleşmez. Çünkü konu nesnel değil öznel bir konu. Bu sebeple de herkes kendi fikirlerini beyan eder durur ve konu başlığında geçen "Apple vs. Samsung" yazısında kazanan olmaz. Karşılaştırma sporda olur örneğin. Bir takım yener o daha iyi dersin fakat teknoloji de bu biraz zor. Eğer bunda da nesnel bir karşılaştırma yapacaksanız firmaların satış miktarına ve ettiği gelirlere bakın. Anca nesnel olarak uzlaşabilecek şeylerden biri.

İfadeler: MF
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…