iPhone X 2023 yılında alınır mı?

Selam iPhone 6 telefonumun artık ihtiyaçlarımı karşılamaması nedeniyle yeni telefon bakmaya başladım ve Apple tarafında iPhone X uygun geldi sizce alınır mı? Alınırsa kaç yıl daha götürür, o paralara sıfır Android cihaz mı yoksa iPhone X mi?

2 3 yıl rahat götürür temizini bulursan.

Selam iPhone 6 telefonumun artık ihtiyaçlarımı karşılamaması nedeniyle yeni telefon bakmaya başladım ve Apple tarafında iPhone X uygun geldi sizce alınır mı? Alınırsa kaç yıl daha götürür, o paralara sıfır Android cihaz mı yoksa iPhone X mi?

1-2 yıl daha götürür ama ilerisini bilemem ama güncellemesi iOS 17'yi görmeyecek diye biliyorum, onun dışında kamera ve işlemci performansı olarak günümüz şartları için gayet uygun bir cihaz.

iPhone X yerine alabilirseniz iPhone XS alın hocam.

İş görür telefon. Alacak olsam almazdım en az 11 serisini alırdım.

Eskiden kullanan birisi olarak alma derim. Kötü bir telefon mu değil. Ekran arızaları, Face ID, True Tone durumları sıkıntı. İkinci eli saatli bomba gibidir elinde patlayabilir her an. iPhone X serisine bulaşmadan bütçe artırıp daha üst serilere yönelin. Alırsınız iki gün sonra sıkılırsınız satmak istersiniz hiç gerek yok. Bir özelliği yok çünkü X serisinin güncellemelerle gelen en ilgi çekici özelliklerin hiçbirini almıyor. Batarya ve ısınma sorunlarına girmeyeceğim bile.

Nasıl alacaksınız ki? İkinci el temiz deseniz samanlıkta iğne aramaktan farksız, yenilenmişe yöneleyim deseniz bir süre götürür fakat daha sonrasında acı deneyimlerle bu girişime bulaşılmayacağını anlarsınız, paranıza yazık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı