iPhone X alınır mı?

11 satıyorum ekran orijinal değil pil orijinal 87 arka kamera geniş açılı lensi değişti Face ID çalışmıor True Tone aktif 10000TL düşünürseniz.
Şu an para yok biriktiriyoruz,saolasin ☺️

Alınmaz. IOS 17 ile güncelleme desteği kesildi, alabiliyorsanız Iphone 11 alın.
iPhone xs,xs max ın desteği devam ediyor mu?

Sanırım ikinci elden bahsediyorsunuz. O cihaza o parayı vereceğinize sıfır samsung galaxy a54 alın üstüne galaxy buds 2 kulaklık filan alın max 14k filan olur. Çok daha mantıklı.

Sanırım ikinci elden bahsediyorsunuz. O cihaza o parayı vereceğinize sıfır Samsung Galaxy A54 alın üstüne Galaxy Buds 2 kulaklık filan alın Max 14K filan olur. Çok daha mantıklı.

A54 halam kullanıyor A34 daha iyi diyorlar şu an babam telefon alacak o da A34 bakıyordu en son bakalım Android kullanıyorum şu an ama kamera vsden IPhone'a geçmek istiyorum.

Bu yıldan sonra desteği kesilecek gibi gözüküyor :( son 1 güncellemesi kaldı.

Güncelleme desteği kesilince ne gibi eksiler oluyor kuzenlerimde iPhone 7, bir arkadasimda 7 Plus diğerinde 8 Plus'e var destegi onların da kesildi ama şikayetçi değiller.

Son düzenleme:
A54 halam kullanıyor A34 daha iyi diyorlar şu an babam telefon alacak o da A34 bakıyordu en son bakalım Android kullanıyorum şu an ama kamera vsden IPhone'a geçmek istiyorum.

Güncelleme desteği kesilince ne gibi eksiler oluyor kuzenlerimde iPhone 7, bir arkadasimda 7 Plus diğerinde 8 Plus'e var destegi onların da kesildi ama şikayetçi değiller.
Yeni özellikleri alamayacaklar. Kullanılamaz olmayacak elbette. Bende de XS var. Günümüze göre hala iyi bir cihaz.

Yeni özellikleri alamayacaklar. Kullanılamaz olmayacak elbette. Bende de XS var. Günümüze göre hala iyi bir cihaz.
18 yaşında 2 tane kuzenim var 2 si de 11 aldı 12k falan verdiler birinin pil 86 diğerini bilmiyorum öyle bulursam yapıştırırım ben de ama bakıyorum o fiyatlara x var Facebook'ta 7k ya bile 11 var kutulu faturalı sahibinden de fiyat artıyor hangi siteyi baz alayım sizce?

18 yaşında 2 tane kuzenim var 2 si de 11 aldı 12k falan verdiler birinin pil 86 diğerini bilmiyorum öyle bulursam yapıştırırım ben de ama bakıyorum o fiyatlara x var Facebook'ta 7k ya bile 11 var kutulu faturalı sahibinden de fiyat artıyor hangi siteyi baz alayım sizce?
7k olan cihaz büyük ihtimal yurtdışı. En temiz 2.el iPhone 11'ler 14-15k civarında bulabilirsin.

Şu an para yok biriktiriyoruz,saolasin ☺️

iPhone xs,xs max ın desteği devam ediyor mu?
Minimum o cihazlar destekleniyorlar zaten, size önerim iPhone XR olur f/p açısından. Eğer bütçeniz X'in dolaylarının çok üzerine çıkmıyorsa Android alternatiflerde memnun bırakabilir ancak iPhone tarafında güncelleme desteği olan bir model sizi memnun bırakacaktır.

Minimum o cihazlar destekleniyorlar zaten, size önerim iPhone XR olur f/p açısından. Eğer bütçeniz X'in dolaylarının çok üzerine çıkmıyorsa Android alternatiflerde memnun bırakabilir ancak iPhone tarafında güncelleme desteği olan bir model sizi memnun bırakacaktır.
Anladım çok teşekkür ederim açıklamalar için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı