iPhone X alınır mı?

Mert4455

Kilopat
Arkadaşlar kisa zaman icinde iPhone X almak istiyorum ama çevremden bu konu hakkında pek pozitif dönüşler almadım. Herkes ekranının ve başka birçok şeyinin problemli olduğunu söylüyor. Sizce doğru mu? Alsam çok problem yaşar mıyım yoksa temiz bir cihaz mıdır? Kısacası alınır mı? Sizden fikir bekliyorum.

Arkadaşlar kisa zaman icinde iPhone X almak istiyorum ama çevremden bu konu hakkında pek pozitif dönüşler almadım. Herkes ekranının ve başka birçok şeyinin problemli olduğunu söylüyor. Sizce doğru mu? Alsam çok problem yaşar mıyım yoksa temiz bir cihaz mıdır? Kısacası alınır mı? Sizden fikir bekliyorum.

iPhone XS alın.

Arkadaşlar herkes güncellemenin kesildiğini söylüyor. Bu dönemde İphone 7 veya 6S kullanan tanıdıklarım var. Güncelleme desteğinin çok sorun çıkartacağını düşünmüyorum. Kronik problemi olduğunu yazanlar var teşekkür ediyorum bu problemler nedir acaba?

Ayrıca İOS a artık geçmek istiyorum X almak yerine ne alternatifler önerebilirsiniz? XS öneren bi üye var sizce mantıklı mıdır?
Reklam gibi olacak ama bu konuda sorunları yazıyor hocam.

iPhone XS alın.

Reklam gibi olacak ama bu konuda sorunları yazıyor hocam.
Teşekkür ediyorum
XS e bakacağım

iPhone X alınmaz. Kronik sorunlu bir cihaz.
Yerine;
•iPhone SE2020
•iPhone XS
•iPhone XR alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı