iPhone X Alınır mı?

HakanCicek

Kilopat
Katılım
26 Mart 2016
Mesajlar
71
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. Bütçe sıkıntım yok ama 6,500 TL seviyesini aşmamaya çalışacağım. Bunun için birkaç favorim var ve sizlerden tavsiye bekliyorum. Başta Note 9'da karar kılmıştım fakat telefonun kullanışlı kısmı benim için pek fayda sağlamıyor.

S9+ olabilir ancak ona da nedense olumlu bakamıyorum. P20 Pro diyeceğim onun kamerası öne çıkıyor ancak ben öyle deli dehşet kamera kullanan bir insan değilim o yüzden gerek var mı bilmiyorum. 8+ ise gerek kasası gerek ekranı bana eski geliyor.

X ise fazla bütçemi aşmıyor ama Apple'ın X ile ilgili aldığı karar beni tedirgin etti. Başka önerilere de açığım ama belirttiğim modeller arasından bana yardımcı olursanız çok daha iyi olur. Şimdiden Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hem yarım elma firmasını sevmediğimden hem de telefonlarını gayet iyi bulduğum için Samsung S9+ alırdım. Fiyatlarını bilmiyorum ama S9+ çok kaliteli görünüyor gözümde. Üstelik uzunca bir süredir S7 Edge kullanıyorum.

P20 modelini ise hiç düşünmeyin bile. Hiç bir şeyi yok o telefonun resmen. Kısıtlı telefon bilgimle tamamen beklentimin çok altında kalmış bir telefondu kendisi.
 
64GB iPhone X'un fiyatı 6.500 lirayı aşıyor. Giriş seviyesine(64GB) hep yavaş bellek yongası koyuyorlar. 256'lık almalısın ki evladiyelik olsun. O da çok daha pahalı zaten. Bu durumda SALLA GİTSİN, takma kafaya.

S9 Plus yerine neden S9 olmasın ki? Büyüklük bir yerden sonra illallah ettirebilir. S9 Plus, S9'un üzerine büyüklük haricinde ne koyuyor ve koyduğu şeylerin sana uzun vadede ne gibi bir katkısı olur? Bunu değerlendirip S9 Plus vaya S9 arasında seçim yapabilirsin.

P20 Pro'yu direkt salla gitsin: Huawei telefonlar performans hilesi yapıyor: Test ettik

Note 9'daki Note ailesine özel ek özellikler pek işine yaramıyor ise; neden Note 8 almayasın ki? Hemen hemen aynı telefonlar zaten, bi'nevi aynısını daha ucuza almış gibi olursun.

Diğer seçenekler: V30 Plus ve G7.
 
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım. S9+ gibi duruyor şimdilik. Ama bende sanırım ''Abi Ayfon yhaa'' kafası var gibi :)
Bu arada bir yakınımla konuştum. Telefon satıcısı kendisi . Iphone X i bana 5.400 TL ye verebileceğini söyledi . Sıfır . Bu konu hakkında nasıl düşünürsünüz?
 
Son düzenleme:
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım. S9+ gibi duruyor şimdilik. Ama bende sanırım ''Abi Ayfon yhaa'' kafası var gibi :)
Bu arada bir yakınımla konuştum. Telefon satıcısı kendisi . Iphone X i bana 5.400 TL ye verebileceğini söyledi . Sıfır . Bu konu hakkında nasıl düşünürsünüz?
Alınır ve alınmalı bence.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı