iPhone X batarya 3-4 saati çıkarmıyor

Bütçe
Linkin fiyatı 1000 tl

efe_benim

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD R7 240 (4GB) | i5-3470 | 12 GB RAM | Linux Mint Cinnamon 22.1
Meslek
Öğrenci
Merhaba, öncelikle herkesin Ramazan Bayramı kutlu olsun. Yaklaşık 1 ay önce iPhone X almıştım batarya 3-4 saati bile çıkarmıyor elime batarya %100'ken alıyorum 5-10 dakika YouTube'da geziniyorum ve batarya %91 civarı bir seviyeye düşüyor zaten buradan bir şüphelendim ayrıca telefon bazen %10'da iken kapanıyor. Bugün bir test yaptım evden çıktım ve yaklaşık 10 dakika gezindim. 2'şer dakika arayla telefona baktım ve sonuç %18(başlangıç)->%19->%17->%18->%19(bitiş).Aldığım adam telefonun bataryasını 2-3 ay önce değiştirdim dedi ama sonuçlara bakınca ben pilin normal olmadığını düşünüyorum. ayrıca pil sağlığı %100 gözüküyor. Sizce durum normal mi değilse Woyax 3500 mah. batarya almayı düşünüyorum kendim değiştireceğim cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Merhaba, öncelikle herkesin Ramazan Bayramı kutlu olsun. Yaklaşık 1 ay önce iPhone X almıştım batarya 3-4 saati bile çıkarmıyor elime batarya %100'ken alıyorum 5-10 dakika YouTube'da geziniyorum ve batarya %91 civarı bir seviyeye düşüyor zaten buradan bir şüphelendim ayrıca telefon bazen %10'da iken kapanıyor. Bugün bir test yaptım evden çıktım ve yaklaşık 10 dakika gezindim. 2'şer dakika arayla telefona baktım ve sonuç %18(başlangıç)->%19->%17->%18->%19(bitiş).Aldığım adam telefonun bataryasını 2-3 ay önce değiştirdim dedi ama sonuçlara bakınca ben pilin normal olmadığını düşünüyorum. Ayrıca pil sağlığı %100 gözüküyor. Sizce durum normal mi değilse Woyax 3500 mah. batarya almayı düşünüyorum kendim değiştireceğim cevaplarınızı bekliyorum.

Hocam 3uTools adli uygulamayi indirip pilin devir sayisini ve sagligini gorebilirsiniz diye biliyorum ben. Degistiren arkadas yuksek ihtimal piyasadan bulabildigi en dandik pili falan takmistir 3 saati cikartamamasi normal degil.

Tabiki:

Dosya Ekleri

• BATARYA.PNG
    BATARYA.PNG
    22,2 KB · Görüntüleme: 27
Öyle mi çok sağ olun yani sizce değiştirmeli miyim?
Yani bunu alıp değiştirsem olur mu?

Aslında orjinalden biraz daha uzun gitmesini istiyorum bataryanın PUBG de 5 dk da 60 dan 55 e düşüyor şimdiki batarya Woyax kaliteli diye duydum yine de sıkıntı yaşayacaksam orjinal mAh lı alırım tabi ki. Teşekkürler cevabınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı