iPhone X iyi mi?

X kullanıcısıyım 1 yıldır telefonu 2.el el ama sadece 2-3 ay kullanımla aldım telefonden ilk yol memnundum ama bu son 2 3 haftadır sorunlar yaşıyorum en sıkıntılısı ise pil pil sağlığı bazen durduk yere düşüyor kronik sorunlar gibi sıkıntıları var X yerine 11 12 13(iPhone) bütçeniz varsa tabii tavsiye ederim ama üstü bütçem yok diyorsan Samsung modeller tavsiye ederim.

Katılıyorum. X'in batarya kapasitesi zaten düşük üstelik hızlı şarj ama 15v düşük bence. Pil sıkıntı değilse sizin için sorun olmaz. Samsung dışında Xiaomi Oppo TCL gibi markalarda önerebilirim F/P ürünleri.
 
Ben de şu an 256 GB X kullanıyorum. Daha 3 hafta oldu alalı ama ben şu ana kadar problem çekmedim PUBG Mobile giriyorum. Arada sabit 60FPS veriyor batarya çok iyi değil ama güç tasarrufunda iyi bence.
 
Aslında fena değil canınızı sıkmaya gerek yok. Yeni özellikler eklendiği için birkaç yeni hata var, yani kötü bir telefon değil. Bizim dediğimiz sorunlar sizinkinde olmayabilir belki.

Şu an gerçekten moralim bozuldu çoğu kişi iyi diyor çoğu kişi kötü diyor kamerası ve ekranı güzel diye aldım A11 hala çok iyi demişti bir arkadaş.
Kaç yıl götürür peki.
 
İyi mi kötümü bilmem de sanki içine 100GB'lık oyun kuracağız 256 GB nedir?

256 GB ın içinde sistem var bu telefonun kameraları da çöp değil 60 FPS'de 4kya kadar video çekilebiliyor bu videolarda acayip alan kaplıyor benim telefonum eski bir telefon 32 GB hafızaya sahip kamerayı kullanmıyorum bile sadece ara sıra fotoğraf çekip story atıyorum oyun falanda yok telefonda ve 32 GB bana yetmiyor
 

Yeni konular

Geri
Yukarı