iPhone X iyi mi?

Tabii ki iyi bir model. Rakibi Samsung tarafından Note 9 dur amiral gemisidir, iPhone X çok kaliteli bir telefon. Ayrıca A11 hala çoğu Android'e taş çıkartıyor. Bazı testlerde de Note 9'u geçtiğini görebiliyoruz ama eski ve sorunları onu alınmaz yapıyor 11 almanı öneririm X de güzeldir. Almanızda sakınca yok fakat sorunları çok sinir bozuyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim aile ortamımda iPhone X kullanan var. Telefon gerçekten hız konusunda akıcı birçok yeni telefonlara taş çıkartır. Kasa kalitesi şu an sadece Pro serilerinde var. iPhone X ilk çıktığında ilk parti ürünlerinde sorunlar olmuştu. Fakat yeni üretimlerde sorunsuz diye biliyorum. Çünkü bizdeki modelde ben bir sorun görmedim.
 
Benim aile ortamımda iPhone X kullanan var. Telefon gerçekten hız konusunda akıcı birçok yeni telefonlara taş çıkartır. Kasa kalitesi şu an sadece Pro serilerinde var. iPhone X ilk çıktığında ilk parti ürünlerinde sorunlar olmuştu. Fakat yeni üretimlerde sorunsuz diye biliyorum. Çünkü bizdeki modelde ben bir sorun görmedim.

Bende şu an sıkıntısız kullanıyorum sorun morun yok.
 
@AtakanAram üründe herhangi bir problem yaşadınız mı? Önerir misiniz? 2.el bakıyorum 6000 TL´ye buldum, temize de benziyor elden alacağım. Sosyal medya, Discord ve forumda dolaşmaktan başka birşey yapmıyorum. S20 FE ile arasında kaldım fakat İOS´u da deneyimlemek istiyorum. @BERWAR hocam size ne dersiniz? Açıkçası S20 FE´ye ekstra 1000 tl vermek yerine İphone X daha mantıklı geliyor.
 
2018'den bu yana aktif olarak X kullanıyorum. Jailbreak'le de kullandım. Jailbreak'siz de kullandım. iOS11'den 15'e kadar kullandım cihazı.

Sorunlu diyenlerin %90'ı neden sorunlu dediklerini bile bilmiyorlar. Birtanesi tutmuş yazılımı sorunlu demiş. Yazılım hepsinin aynı be dostum. Olsa olsa donanım sorunu olur ki X'ler de de donanım olarak kronik sorunlu bir cihaz değil. Eşimde de aynı dönemde aldığımız X var. Bu kadar senedir benm cihazım sadece bataryası bitti, eşimin de çok seferler betona vs düşürmesine rağmen ghosttouch denen bir sorun oldu sadece (ki bu tüm telefonlarda olabilir X'e özel değil) onu da ekran değişimi yaptırarak düzelttik. Arkadaşımda 11 ve 12 var onlarda da farklı sorunlar oluyor. Yani hiçbir telefonu kronik sorunlu diyerek yeremezsiniz. (Firma tarafından kabul edilen hatalar dışında).

Özetle kullanıma bağlıdır cihazın durumu. Sürekli düşürürsen, masaya tak diye atarsan, dikkat etmezsen, oraya buraya çarparsan her sorun çıkar o telefonda. Apple Watch S2 cihazım var ilk günkü gibi sorunsuz performansı kendi çapında. Bu kadar zaman olmuş hala da severek kullanıyorum X'i.

O kronik sorunlu diyenler için de bunu söyleyebilirim. 2008 yılından beri iPhone, iPod ve iPad kullanan biri olarak X, 11, 12 veya 13 istediğini alabilirsin Apple'ın kalitesi ortada. Sadece ihtiyacına ve bütçene uygun bir telefon seçmeni öneririm. Tek tavsiyem düzgün kullandığına emin olduğun birinden almalısın elektronik cihazları.
 
3 yıldır kullanıyorum. Telefonun durumu gayet iyi, dönemin şartlarında ucuza almıştım. Yeni iPhone almak maddi bir külfet oluşturacağından elimizde ki iPhone'lar baya değerli. İkinci el veya sıfır olarak almanı tavsiye etmem ama.
 
Kullanılamayacak kadar kötü bir telefonu piyasaya sürmezler.
Benim de sevdiğim, dışardan yeni çıkartılan iPhone'ların aksine daha premium duran bir cihaz.
Sorunları hakkında net bilgim yok, kullanmadım ama bildiğim kadarıyla Apple çoğu yeni şeyi denedi telefonda. Özünde yüklü bir telefon aslında.

Ama aynı fiyata o kadar premium malzemelere sahip olmasa da daha uzun süre dayanacak daha kuvvetli bir Android alınabilinirdi. Bu yüzden kötü diyorlar. Haklı tarafları var. Keşke almadan önce konu açsaydınız.

Kaç sene götürür net bilmiyorum ama benim 5S geçen sene bile güvenlik güncellemesi alıyordu, hayli uzun süre götürür diye tahmin ediyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı