iPhone X vs iPhone 7 Plus

Kaybettiğim konuyu atar mısın? Ekranda daha iyi olduğu doğru plastik S20FEnın. Arka kamerada Zoom dışında iPhone 11i alabildiği bir şey yok S20FEnın. iPhone 3 elde tutuş hissiyatı olarak daha iyi bu arada plastik S20 fena göre :D
Arkası "cam" olduğu için düştüğünde yüksek kırılma riski bulunan iPhone 11'iniz sanırım çok ama çok dayanıklı! Bunca özellik saydım ve siz S20 FE'nin plastik olmasına takıldınız bravo. Yan çerçevelerin alüminyum olduğunu da ben ekleyeyim bari! Arka kamera konusunda bu iki telefon benzer performanslar gösteriyor fakat S20 FE, 2x ve 3x kayıpsız zoom yapabiliyor. Eksisi yok, fazlası var. Önceki kaybettiğiniz konuda ise Honor 90 ve iPhone 11 karşılaştırıyorduk, bildirimlerden bakabilirsiniz.

Arkası "cam" olduğu için düştüğünde yüksek kırılma riski bulunan iPhone 11'iniz sanırım çok ama çok dayanıklı! Bunca özellik saydım ve siz S20 FE'nin plastik olmasına takıldınız bravo. Yan çerçevelerin alüminyum olduğunu da ben ekleyeyim bari! Arka kamera konusunda bu iki telefon benzer performanslar gösteriyor fakat S20 FE, 2X ve 3X kayıpsız Zoom yapabiliyor. Eksisi yok, fazlası var. Önceki kaybettiğiniz konuda ise Honor 90 ve iPhone 11 karşılaştırıyorduk, bildirimlerden bakabilirsiniz.

Honor 90 gece çekiminde alıyor dedim. Doğruda dedim. Gün ışığında eşit gibiler. Önerdiğiniz Honor 90'da sterio ses bile yok su geçirmezlik yok premium hissi yok ve o konuyu kazandım olarak algılamanız ironik :D 7 gen 1 var o cihazda A13 ile alakası yokkamerasına abanılmış yazılımı berbat bir cihaz. Eksiği yok fazlası var demiş zoom yapıp durmuyor kimse. Senin Ultra Wide lens gece daha iyi. Ultra wide lensler gün ışığında eşitler. Main sensörde 11 ezip geçiyor S20FE ı. Hem gece gem gündüz. Konuşuyorsunuz hala :D
1700433953752.png

1700434000323.png

1700434180433.png

Dosya Ekleri

• 1700434124498.png
    1700434124498.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 31
Honor 90 gece çekiminde alıyor dedim. Doğruda dedim. Gün ışığında eşit gibiler. Önerdiğiniz Honor 90'da sterio ses bile yok su geçirmezlik yok premium hissi yok ve o konuyu kazandım olarak algılamanız ironik :D 7 gen 1 var o cihazda A13 ile alakası yokkamerasına abanılmış yazılımı berbat bir cihaz. Eksiği yok fazlası var demiş zoom yapıp durmuyor kimse. Senin Ultra Wide lens gece daha iyi. Ultra wide lensler gün ışığında eşitler. Main sensörde 11 ezip geçiyor S20FE ı. Hem gece gem gündüz. Konuşuyorsunuz hala :D
Eki Görüntüle 2023081
Eki Görüntüle 2023083
Eki Görüntüle 2023090
Tamam.

Zoom yapıp durmuyor kimse dediğinde bitti konu zaten. Daha fazla konuşmana gerek yok.

Telefoto ve Zoom'da S20 FE daha iyi zaten. Telefonun Zoom kamerasını ne kadar kullanacağına bakar. Sen main sensörümü daha çok kullanacaksın telephotoyu mu? Ha demişsin ya yere düşünce kırılır 11 diye. S23 Ultra neden plastik değil acaba 🤔 plastiği avantaj olarak görmeniz ve yanların alüminyum olduğunu söyleme ihtiyacı duyduğunuz zaman asıl konuyu ben bitirmeliydim sizin zaten alaycı bir tavırla daha fazla konuşmaya gerek yok demeniz yerine. Argüman sun, kabul edelim S20 FEnın daha iyi olduğunu.

Cevap veremeyince tamam yazıldı mı? Al git S20feını 11'den daha iyi diye gezdir etrafta hadi. Konu sahibi xin A34'ten iyi olduğunu bilsin yeter.

Konu sahibi cihazda değişik şeyler yapmayı seven biri olsaydı A34 derdim. Çünkü emülatör falan rahat kuruluyor Android'e, ben telefonuma PSP emülatörü kurdum yardırıyorum. 😁

Ama IPhone'un düz telefon kullanımı daha stabil ve sorunsuz, duyduğum ve gördüğüm kadarıyla.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı