iPhone X’den Galaxy S10’a Geçmek

• Konuyu başlatan HK_
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 3.694

HK_

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar,
iPhone X’den Galaxy S10’a geçilir mi?
Artısıyla eksisiyle yorum yaparsanız çok sevinirim.

Bu kadar paralar boşuna veriliyor telefonlara. 2500 hadi bilemedin 3000 lira üzeri artık "gereksiz" pahalı. 3000 lira bandında muadil Çinli firmanın telefonu gayet güzel aynı işi üçte biri veya yarısı paraya sunabiliyor.

Soruya gelecek olursak: Tekrar masrafa girmeyin. Eski bir Apple kullanıcısı olarak söylemem gerekirse; zaten kullanıyorsunuz. Birkaç sene sonra dediğim gibi Çinli kardeşlerimizin yaptıkları güzel Android telefonlara geçerseniz daha memnun olursunuz.

Son düzenleme:
Tüm özellikleri ile son kullanıcıyı yeterli derecede memnun edecek cihaz ikiside. Bana göre işletim sistemi olarak kıyaslayıp hangisi ile işlerini daha iyi gördüğünü bilip ona göre davranman.
Benim açımdan S10 çünkü telefona bazen internetten bir şeyler indirmem gerekiyor IOS buna izin vermiyor. Fakat yurdun wifi hizmeti iyi olsaydı ve istediğim an bağlanıp internete girebiliyor olsaydım IOS

S10 batarya, ekran, yonga seti, kamera(?) olarak daha üstün ve daha güncel ayrıca parmak izi istiyorsanız parmak izi de var cebinizden çok para çıkmadıkça ve istiyorsanız çok da mantıksız değil.

Geçmene gerek yok. S10 GPU olarak X modelinden daha geride olan bir model, CPU olarak birbirine denk modeller. Apple donanım tarafında her daim Android amiral gemilerinden bir adım önde oldu. S10 serisi XS modellerinden sonra çıkmasına rağmen donanım olarak bu modellerden geride, GPU olarak X modelinden bile daha geride olan bir model S10 serisi.

Geçmene gerek yok. S10 GPU olarak X modelinden daha geride olan bir model, CPU olarak birbirine denk modeller. Apple donanım tarafında her daim Android amiral gemilerinden bir adım önde oldu. S10 serisi XS modellerinden sonra çıkmasına rağmen donanım olarak bu modellerden geride, GPU olarak X modelinden bile daha geride olan bir model S10 serisi.
Ama Samsung coğrafyaya göre değişiklik gösterse de CPU ve GPU konusunda dış şirketlere bağlı onlar ne kadar ilerlerse o kadar gelişmişini verebiliyor. Apple gerçekten CPU ve GPU konusunda daima öndeydi bunu kabul edebilirim ancak Samsung'un geride olmasının da bir sebebi olduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı