iPhone XR hala alınır mı?

keremtrkmngl

Centipat
Daha fazla  
Şu an Redmi Note 10 Pro kullanıyorum 2 seneyi geçti. iOS geçmek istiyorum. Bütçeme uyanda bu telefon o yüzden Android tel önermezseniz sevinirim. Getmobil'den mükemmel kategorisinde almayı düşünüyorum. Yani sıkıntı çıkarmasın diye zaten kronik sorunları olan bir tel değil bildiğim kadarıyla. En fazla 2 sene kullanırım zaten. Ne diyorsunuz sizce alınır mı? Çok arada kaldım.

edit: ya redmi den devam yada ikinci el temiz xr alırım. Yenilenmiş telefonun hüsran olduğunu anladım.

Son düzenleme:
Şu an Redmi Note 10 Pro kullanıyorum 2 seneyi geçti. iOS geçmek istiyorum. Bütçeme uyanda bu telefon o yüzden Android tel önermezseniz sevinirim. Getmobil'den mükemmel kategorisinde almayı düşünüyorum. Yani sıkıntı çıkarmasın diye zaten kronik sorunları olan bir tel değil bildiğim kadarıyla. En fazla 2 sene kullanırım zaten. Ne diyorsunuz sizce alınır mı? Çok arada kaldım.

Yenilenmiş mi? Muhtemelen öyle. Yenilenmiş telefon önermem, kumar gibi bir şey.

Alınmaz bence Sırf IOS olacak diye.

Alinmaz. Butcenize uymuyormus ama yapacak bir sey yok. Yenilenmis telefon perte cikmis telefondur. Kumardir. Zararli cikma olasiliginiz cok yuksektir. Hele ki 2 sene kullanacaksiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı