Grizi
Hectopat
Daha fazla
Üretilmemesi, şube stoklarında olmadığı anlamına gelmiyor.Apple üretmiyorsa mağazasında neden olsun?
Muhtemelen bulamazsın. Hepsiburada'ya bak.
XR oyun için performans açısından sorun çıkartmaz da , bütçeniz toplam ne kadar? Belki daha iyi cihaz önerisi yapılır.Hadi ya XR peki oyun falan için nasıldır SE 2020 de almak istemiyorum.
XR oyun için performans açısından sorun çıkartmaz da, bütçeniz toplam ne kadar? Belki daha iyi cihaz önerisi yapılır.
O zaman tek çare XR veya SE 2020. SE 2020 pil olarak üzer oyun kullanımında.Oralarda arkadaşlarım 2.el satıyorlar dedi o yüzden o gibi yerler çok bakmadım genelde Vatan gibi yerlere baktım orada da yoktu ben bir de kendim gitsem oraya bulabilir miyim diye soruyorum.
6500TL olur ama Android bir telefon istemiyorum çünkü hiçbirinden mutlu değildim bir de iPhone denemek istiyorum.
1 yıldır falan kullanmaktayım. Son derece memnunum, performans olarak son derece yeterli bir durumda ve minimum 3 yıl mevcut performansını koruyacaktır. Batarya performansı benim gibi telefon ekranında oyun sevmeyenler için gayet yeterli fakat oyunda üzer muhtemelen.
Eskiden alanlar.Apple üretmiyorsa mağazasında neden olsun?
Hepsiburada 2. El mal satamaz. Bu ürünü sıfır olarak satıyor. Böyle bir şey olursa her türlü iade hakkınız var zaten. Üstte arkadaşın attığı telefonu hepsiburada satıyor mesela.Oralarda arkadaşlarım 2.el satıyorlar dedi o yüzden o gibi yerler çok bakmadım genelde Vatan gibi yerlere baktım orada da yoktu ben bir de kendim gitsem oraya bulabilir miyim diye soruyorum.
6500TL olur ama Android bir telefon istemiyorum çünkü hiçbirinden mutlu değildim bir de iPhone denemek istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.