iPhone XR neden bulunamıyor?

Oralarda arkadaşlarım 2.el satıyorlar dedi o yüzden o gibi yerler çok bakmadım genelde Vatan gibi yerlere baktım orada da yoktu ben bir de kendim gitsem oraya bulabilir miyim diye soruyorum.
XR oyun için performans açısından sorun çıkartmaz da, bütçeniz toplam ne kadar? Belki daha iyi cihaz önerisi yapılır.

6500TL olur ama Android bir telefon istemiyorum çünkü hiçbirinden mutlu değildim bir de iPhone denemek istiyorum.

Oralarda arkadaşlarım 2.el satıyorlar dedi o yüzden o gibi yerler çok bakmadım genelde Vatan gibi yerlere baktım orada da yoktu ben bir de kendim gitsem oraya bulabilir miyim diye soruyorum.

6500TL olur ama Android bir telefon istemiyorum çünkü hiçbirinden mutlu değildim bir de iPhone denemek istiyorum.
O zaman tek çare XR veya SE 2020. SE 2020 pil olarak üzer oyun kullanımında.

Eğer satıcısı Hepsiburada ise ikinci el satmaz arkadaşını dinleme hiç.

1 Yıldır falan kullanmaktayım. Son derece memnunum, performans olarak son derece yeterli bir durumda ve minimum 3 yıl mevcut performansını koruyacaktır. Batarya performansı benim gibi telefon ekranında oyun sevmeyenler için gayet yeterli fakat oyunda üzer muhtemelen.

1 yıldır falan kullanmaktayım. Son derece memnunum, performans olarak son derece yeterli bir durumda ve minimum 3 yıl mevcut performansını koruyacaktır. Batarya performansı benim gibi telefon ekranında oyun sevmeyenler için gayet yeterli fakat oyunda üzer muhtemelen.

Hangi telefonu söylüyorsunuz hocam SE mi?
Bir de arkadaşlar almak için değil de S20FE vs XR desem hangisini tercih ederdiniz.

Hepsiburada 2. El mal satamaz. Bu ürünü sıfır olarak satıyor. Böyle bir şey olursa her türlü iade hakkınız var zaten. Üstte arkadaşın attığı telefonu hepsiburada satıyor mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı