iPhone XR vs S21 FE vs P40 Pro

Kamera,oyun,ders,müzik,sosyal medya.
Bunlar için Iphone 11 daha mantıklı. Ekranı Amoled eğil ama kötü de değil. Kimi renkleri doğal veriyor diye daha çok da sevebiliyor. Özellikle oyun, kamera ve sosyal medya konusunda geri kalan modellerden daha rahat eder. Sıfır almasını tavsiye etmem. Çok pahalı. Yenilenmiş veya Temiz 2. el tavsiye ederim

Bunlar için Iphone 11 daha mantıklı. Ekranı Amoled eğil ama kötü de değil. Kimi renkleri doğal veriyor diye daha çokta sevebiliyor. Özellikle oyun, kamera ve sosyal medya konusunda geri kalan modellerden daha rahat eder. Sıfır almasını tavsiye etmem. Çok pahalı. Yenilenmiş veya Temiz 2. el tavsiye ederim

G80 eski seri bir model zaten. 2 model G80 telefon kullandım, o zaman ben de sorun var?

Daha eskiden bahsediyoruz. Şu anki Dimenstiy modellerin de ısınmı sorunu yok.

Aslında varya sıfır bile düşünülebilir yavaş yavaş. S22 15.900, Iphone 11 128GB 16.600. İkisi arasından 11 alırdım valla. S22 ve S21 bir ara çok mantıklıydı ama fiyatları çok arttı. Oyun, sosyal medya ve kamera açısından 11 2 cihazdan da bence daha iyi. Ekran geri kalıyor ama renk olarak bence 11'in ekranı daha doğal ve güzel. Tabi çözünütlük HZ konusun S21, S22 iyi.

Aslında var ya sıfır bile düşünülebilir yavaş yavaş. S22 15.900, iPhone 11 128 GB 16.600. İkisi arasından 11 alırdım vallahi. S22 ve S21 bir ara çok mantıklıydı ama fiyatları çok arttı. Oyun, sosyal medya ve kamera açısından 11 2 cihazdan da bence daha iyi.

İkinci el temiz garantili cihazları 11.500-12.000 almak varken 🤔

@BehzatAmirim Dimensty bir model telefon kullanma fırsatım oldu zaten, bir problemleri yok.

Daha eskiden bahsediyoruz derken? G80, G90T gibi modellerin Meme'i bile çıkmıştı çok ısınıyorlar diye zamanında.

Onlarda ısınma sorunları var. Ama ben daha eskilerden bahsetmiştim. Hatta herkesin diline dolanmıştır, MediaTek Isınır diye 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı