iPhone XR vs S21 FE vs P40 Pro

@aegeanfisk Nasıl iyi değil? S22 karşısında şansı yok 11'in genel anlamda.

Bataryası için S22 düşünmeyenlerde S21 ve S21 FE'a yöneliyor zaten. Sırf Exynos SoC diye bu modelleri almamak mantık hatası olur.
Biilmiyorum. Bence kamera renkleri, oyun stabilliği ve sosyal medya uygulamaları kulanımı konusunda 11'den geri kalıyorlar. Hala bir insan çekerken 11 kadar güzel çekemiyorlar.

@BehzatAmirim Hocam zaten biliyoruz MediaTek işlemcilerin bu duruma maruz kaldığını.

Benim bahsetmek istediğim; kullandığım modelin elle tutulamayacak kadar ısınması ile ilgili bir problem. Ben böyle şeyler yaşamadım 2 model farklı cihaz da G80 kullandığim halde.

S22 alacak insan zaten fazla oyun oynamaz. 8 Gen 1'in G80 kadar ısınacağını düşünmüyorum.

@BehzatAmirim Hocam zaten biliyoruz MediaTek işlemcilerin bu duruma maruz kaldığını.

Benkm bahsetmek istediğim; kullandığım modelin elle tutulamayacak kadar ısınması ile ilgili bir problem. Ben böyle şeyler yaşamadım 2 model farklı cihaz da G80 kullandığim halde.

S22 alacak insan zaten fazla oyun oynamaz. 8 Gen 1'in G80 kadar ısınacağını düşünmüyorum.

Hocam neyine düşünmüyorsunuz? 8 Gen 1 cayır cayır yanıyor. Elde tutulamayacak şekilde.

Hocam neyine düşünmüyorsunuz? 8 Gen 1 cayır cayır yanıyor. Elde tutulamayacak şekilde.
Bunu Snapdragon bile kabul edip Snap Gen1+ çıkardı. Snap Gen 1 Çok frenliyor işlemciyi ısınmamak için ve bataryayı içiyor. Genel kullanımda sorun yokmuş ama 20 dakika oyun oynayacam dersen içiyor. Ya da 4K video çekeceğim dersen. İlk 10 dakika hissedilmez ama oyun yarım saat sonra frekans kısmaya ısınmaya başlar.

Snapdragon-8-Gen-1-isinma-testi.jpg

Bunu Snapdragon bile kabul edip Snap Gen1+ çıkardı. Snap Gen 1 Çok frenliyor işlemciyi ısınmamak için ve bataryayı içiyor. Genel kullanımda sorun yokmuş ama 20 dakika oyun oynayacağım dersen içiyor. Ya da 4K video çekeceğim dersen.

Evet. Hiç tercih edilecek bir işlemci değil. 8 Gen 2'de bunları yapmamaya çalışmışlardır.

Film de izliyor.Ben olsam amoled panelde izlerdim.
Bu biraz tercih işte. Bende de M52 var film vs. izlemesi güzel ama doğal değil. Her şekilde amoled tabi ki daha iyi ama demek istediğim 11'in de ekran forumda abartıldığı kadar rezelet değil. Güzel bir panel kalitesi ve doğal renkleri var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı