iPhone XR'den Honor 90'a gecmek mantikli mi?

Apple servisinde yanlış hatirlamiyorsam 2000 TL idi. Deji Max gibi yan sanayi bataryalar 500-600 TL civarina var ama onlari almayi dusunmuyorum. Aslinda 2000 TL olmasa bu konuyu acma geregi bile duymazdim ama bataryaya verecegim 2000 TL'ye 3000 daha ekleyip telefon yukseltmesi yapabiliyor olmam kafa karistirici.

2 mesaj önce 2000₺ olsa dahi taktırırım diyorsun şimdi üstüne 3000 daha ekleyip yeni telefon alabilirim diyorsun anlamadım.

2 mesaj önce 2000₺ olsa dahi taktırırım diyorsun şimdi üstüne 3000 daha ekleyip yeni telefon alabilirim diyorsun anlamadım.
Yazdigim mesaji dikkatli okursan anlayabilirsin hocam, yeterince acik yazdim.

Apple servisinde yanlis hatirlamiyorsam 2000 TL idi. Deji Max gibi yan sanayi bataryalar 500-600 TL civarina var ama onlari almayi dusunmuyorum. Aslinda 2000 TL olmasa bu konuyu acma geregi bile duymazdim ama bataryaya verecegim 2000 TL'ye 3000 daha ekleyip telefon yukseltmesi yapabiliyor olmam kafa karistirici.
Gerçekten zor bir karar. Şimdi yalan yok benim çinli markalara ön yargım var eğer sizin yoksa güzel telefondur. Benim için tek eksisi yazılım. Onun dışında XR dan daha iyi zaten. Yazılımı ise forumda kullanan birkaç kişi vardı, onlar 2 senedir başka bir cihaz kullandıklarını ve memnun olduklarını söylemişlerdi. Şu an Honor 90'a daha yakınım ama XR ile devam etmek de mantıksız değil.

Çinli markalara ön yargım var eğer sizin yoksa güzel telefondur.
Daha once Xiaomi vs. pek cok marka kullandim ama Huawei veya Honor'u hic deneyimlemedim. Bu yuzden pek fikrim yok genel stabiliteleri hakkinda.
Benim için tek eksisi yazılım. Onun dışında XR dan daha iyi zaten. Yazılımı ise forumda kullanan birkaç kişi vardı, onlar 2 senedir başka bir cihaz kullandıklarını ve memnun olduklarını söylemişlerdi. Şu an Honor 90'a daha yakınım ama XR ile devam etmek de mantıksız değil.
Fikir edinme amacli bir canli yayininda isteklerimi bu sekil belirtip Murat Burc'a da sormustum, kesinlikle mantikli bir yukseltme olur isteklerin dogrultusunda demisti. Eline cok sayida telefon gecip gittigi icin ondan biraz deneyim almaya calismistim.

Vallahi bilmiyorum, zor karar gercekten. Hatta oylesine bir zor karar ki, pil sagligim 81 iken dusundugum meseleyi su an pil sagligim 80'e dustugunde hala dusunuyorum :D

Daha once Xiaomi vs. pek cok marka kullandim ama Huawei veya Honor'u hiç deneyimlemedim. Bu yuzden pek fikrim yok genel stabiliteleri hakkinda.

Fikir edinme amacli bir canli yayininda isteklerimi bu sekil belirtip Murat Burc'a da sormustum, kesinlikle mantikli bir yukseltme olur isteklerin dogrultusunda demisti. Eline cok sayida telefon gecip gittigi icin ondan biraz deneyim almaya calismistim.

Vallahi bilmiyorum, zor karar gercekten. Hatta oylesine bir zor karar ki, pil sagligim 81 iken dusundugum meseleyi su an pil sagligim 80'e dustugunde hala dusunuyorum :D

Bana sorarsanız Çinli telefonların hepsi aynı hocam. Hiçbir farkları yok bana göre. Zamanında Redmi Note 8 ile 2-3 yıl geçirdim ve sonunda bu işkenceden kurtuldum. O günden itibaren tüm Çinli telefonlardan nefret ediyorum.

@BerkayZ87 isteklerin doğrultusunda mantıklı zaten ama beni düşündüren tek şey yazılım. Daha önce kullandığın çinli cihazlarda sorun yaşadın mı? Bana göre çinliler arasında en güveniliri Huawei dir aslında.

Daha önce kullandığın Çinli cihazlarda sorun yaşadın mı?
POCO X3 Pro ile mutlu degildim ama onun karin agrisi kronik PMIC sorunu ve MIUI 13'un kotu stabilitesiydi, MIUI 12.5'teyken telefon kayis gibiydi.

Fakat ben olsam o iPhone XR'nin pilini 1000₺'ye değiştirirdim. Hala mis gibi cihaz bence. Bataryası az gidiyor diye telefon değiştirmek saçmalık.
Bence yazdiklarimi dikkatli okumuyorsunuz. Ben telefonu bataryasi yuzunden degistiriyorum demedim. "Batarya bahanesiyle telefon yukseltmesi yapsam mi acaba?" diye dusundum. "Bataryasini begenmedigim icin telefon degisiyorum." ile ayni anlama gelmiyor yani. Konu iceriginde beni yukseltmeye iten gerekceleri de belirttim. Ayrica baska cihaz onerisi istemedigimi de belirttim.

Bana sorarsanız Çinli telefonların hepsi aynı hocam. Hiçbir farkları yok bana göre. Zamanında Redmi Note 8 ile 2-3 yıl geçirdim ve sonunda bu işkenceden kurtuldum. O günden itibaren tüm Çinli telefonlardan nefret ediyorum.
Huawei markasını xiaomi ile bir tutmayalım lütfen. En son Google servis kullandığı P30 pro telefona tanıdığım birkaç arkadaşım iphondan geçmiş ve çok memnun kalmışlardı. Benim şuan 2. Telefonum olan 4 yıllık huawei nova5t hala taş gibi. Ne donma ne de kasma var. Artık Pil süresi ve 128gb hafıza yetmediği için S23+ aldım.
Xiaominin kamerada yazılımı çöp, işletim sistemi telefonu yoruyor. Ama huaweide bunların hiçbiri yok.
Google servis muhabbeti olmasa açık konuşayım S23+ yerine mate50 pro alırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı