iPhone XS Max bataryası hızlı bitiyor

güneş66

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, iPhone XS Max cihazimin bataryasını degtirdim. Yaklasik 1 ay ince farklı bir marka ile ilk 3 hafta gercekten
Neredeyse 10 saate kadar ekran suremi zorluyordum. Simdi ise gerçekten çok hızlı bitiyor çok fark ediliyor 5 saate kadar kullanim düştü. Bunun nedenini bilmiyorum. Arkadaşımın telefonuda ayni marka ayni model ve benden daha önce taktirmiş fakat daha eski olmasina rahamen ben daha iyi gidiyor. Apple 20W güç adaptörü ile şarj etmekteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pil yan sanayi ise her türlü ekran süren azalacak zaten. Ekran parlaklığı ve kullandığın uygulamalar da bunu etkiliyor.

Merhaba, iPhone XS Max cihazimin bataryasını degtirdim. Yaklasik 1 ay ince farklı bir marka ile ilk 3 hafta gercekten
Neredeyse 10 saate kadar ekran suremi zorluyordum. Simdi ise gerçekten çok hızlı bitiyor çok fark ediliyor 5 saate kadar kullanim düştü. Bunun nedenini bilmiyorum. Arkadaşımın telefonuda ayni marka ayni model ve benden daha önce taktirmiş fakat daha eski olmasina rahamen ben daha iyi gidiyor. Apple 20W güç adaptörü ile şarj etmekteyim.
Batarya orijinal değilse veya kalitesizse her türlü süre azalacaktır. Yani orijinal batarya mı başka bataryalar mı? Elbette orijinal batarya daha iyidir. Ya bataryan kötüdür ya da arkada çok uygulama açıktır ki zaten Iphone 11 altındaki sürümlerin şarjları çok hızlı bitiyor bu bilinen bi sorun zaten.
Haşim Samet isminde bir arkadaşım var A50 telefonuna karşılık olarak Iphone 7 almış. 7 Plus da değil düz 7. O kadar alma dememe rağmen aldı şuan o da pişman. Çocuk powerbank olmadan telefonunu taşımıyor.

Orjinal olmayan bataryalarin omru az oluyor. Her 8-9 ayda bir degistirmen gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı