Bu konuyu geçtiğimiz zamanlarda ben de araştırdım. XS Max ekran kalitesi olarak daha çok önde, kamerası çok az daha canlı fotoğraf çekiyor. 512 GB hafıza çok büyük avantaj o kadar fazla hafızayı dolduracağını da düşünmüyorum daha az hafıza seçeneklerine bile yönelebilirsin.
iPhone 11 hem ön kamera hem arka kamera geniş açı destekliyor. Arka kamera biraz daha sarımtırak çekiyor ama bence tamamen kişisel zevklere göre bir durum. Daha güncel ve muhtemelen daha fazla güncelleme alacak bir telefon. 64 GB hafıza yetersiz kalabilir. iCloud gibi yedekleme araçları kullanırsanız sorun çözülür.
İkisinin de Face ID gayet iyi çalışıyor, iPhone 11'de daha geniş bir alandan sizi tanıyabiliyor ve çok ufak farklarla daha hızlı.
Tasarım olarak ben XS Max'i çok çok daha fazla beğeniyorum. iPhone 11 çok kaba geliyor bana.
Genel olarak farklar ve benzerlikler bunlar, atladığım şeyler mutlaka olmuş olabilir diğer arkadaşlar da ekleme yapacaktır. Tamamen ne istediğine bağlı bir durum, belki 1-2 sene önce olsa bu iki telefondan XS Max'i düşünmeden seçerdim ama şu an ben de bilemiyorum.