iPhone X'ten memnun musunuz?

Pili çabuk bitiyor batarya değiştirin alacaksanız.
iOS 17 almadı sadece XS XR ve XS Max aldı.
ChatGPT iOS 17 altında çalışmayacak Safari'den açabilirsiniz bilginiz olsun.
Zorlayıp XS veya XS Max almaya çalışın bence. Bizim evde var ilk çıktığı günden beri babam kullanıyor şu an arayüzde kasıyor bazen.

En son kronik sorunları vardı diye okumuştum, fiyatı ucuz diye tercih etmek istiyor olabilirsiniz de tavsiye etmem.
XR veya XS bakacağım hocam. Konunun çoğunluğu X önermedi. Kullananlar övüyor. Param denkleştiği zaman tekrar düşüneceğim teşekkür ederim.

XR veya XS bakacağım hocam. Konunun çoğunluğu X önermedi. Kullananlar övüyor. Param denkleştiği zaman tekrar düşüneceğim teşekkür ederim.

Hocam telefonu kullananlara ne için övdüğünü sorsanız onlarda cidden mantıklı 3 sebep veremez. Pek övülecek yanı kalmadı bu cihazların.

Selam. Cihaz aldın mı bilmiyorum ancak bende son zamanlar 2.el iPhone aradım ve XR satın aldım. Üstüne 2K daha koysam 11'ler vardı ancak kasalarını veya durumlarını beğenmedim, aldığım XR çok temizdi onu tercih ettim. S9+'dan geçtim.

Şimdi alacağın fiyat çok önemli her şey fiyata göre.

Benim aldığım XR her şeyi orijinal sadece batarya değişmiş ve adam kaliteli takılı demişti ki öyleymiş. 6-7 saat ekran süresi veriyor telefon.

Kamerası çok güzel. Kardeşimde S21FE var ve pek farkını göremiyoruz, hatta bazen XR daha iyi çekiyor.

Ekran 60Hz ancak düşününce yeni çıkan iPhone'lar bile 60Hz. Bu yüzden üzülmüyorum ben.

Ekran kalitesi olarak benim için düşüş oldu, sonuçta AMOLED'den LCD'ye düştüm. Ancak memnunum. Normal arayüzde veya sosyal medya da fark olmuyor. YouTube videoları falan da gayet iyi ancak telefon ile çok fazla dizi film izliyorsan önermem. OLED veya AMOLED ekranlı telefon almanı öneririm.

S9+'dan geçme sebebim ise ekranında problem vardı ve elimde kalacak gibi gözüküyordu. Bende telefoncu ile takas ederek aldım. Güzel bir fiyata verdim şahsen. Temiz S9+'lar 3.5K-4K arasına giderken ben o telefonu 2.5K'ya telefoncuya verdim özellikle.

Baktığın cihazın iOS sürümüne bak. iOS 17 falan ise güncelleme. Benim ki 18.5 (en günceli) ve hâlâ iyi ancak eminim iOS 17 falan yağ gibidir.

Başka diyecek bir şey var mı bilmiyorum, ben memnunum. Benim tek yaptığım WhatsApp ile görüntülü konuşmak + Twitter, Instagram. Başka bir şey için kullanmam. Beni gayet tatmin ediyor. Yüksek modellerde gözüm yok. Hatta ilk iPhone cihazım bu. Bir yandan da iPhone denemek istedim.

Sorun varsa sorabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı