iPhone X'ten memnun musunuz?

Bir daha söyle de bir daha güleyim bari. Adam kullanmak için alıyor satmak için değil. 7 yıl önce FE serisi telefonuna 120Hz ekran koyan Samsung vs 2025'te bile 60klık IPhone'a 60Hz ekran koyan Apple.

Bırakın artık şu elma seviciliğini. Powerbanksiz- adaptörsüz dışarı bile çıkamayacak o telefonla. Gündüz ışık altında kamerası S9+ ile yarışan bir telefon neyini savunuyorsun? Her konuda daha iyi bir telefon S20FE.

X yan sanayi ortalama bir batarya 1 gün gidiyor sürekli internet açık 2 tane BT ve car play bağlı arkadaki uygulamalar vs saymıyorum daha 1-2 saat de oynarsam oyun oynuyorum eve geldiğimde 10-15 arası sarjım oluyor.

Şu hayatda Android kullananlara Apple'ın piyasasını anlatmak kadar zor bir şey yok :D

Yani öyle bakarsak kendimi bildim bileli iPhone 7'ler 3000 TL civarında, ülkede birçok şey değişti bu değişmedi ancak miktar sabitte kalsa miktarın gücü çok değişti.
Hocam Örnek veriyorum 13 Pro ilk çıktığında 18k banttan çıktı sonra vergi artışı ve döviz yüzünden 35-40k’ye geldi. Öbür sene 14 Pro 42 küsürden çıktı seçimler sonrası doların uçuşu sayesinde 62k’ye kadar gelmişti temmuz 2023’te. Yani değer kaybetmemesi yüksek modelleri kapsar. Genelleme yapmak yanlış olur.

X yan sanayi ortalama bir batarya 1 gün gidiyor sürekli internet açık 2 tane BT ve car play bağlı arkadaki uygulamalar vs saymıyorum daha 1-2 saat de oynarsam oyun oynuyorum eve geldiğimde 10-15 arası sarjım oluyor.

Steve jobs bu kadar övmezdi telefonu :D. 1-2 saat oyun oyna zaten şarjın bitiyor kimi kandırıyorsun? Arkadaşım da kullanıyor farklı cihazlardan mı bahsediyoruz? Bir de sürekli internet açıkmış. Kaç kere şarj ettiğinin haddi hesabı yoktur. Arkadaş istediği cihazı alabilir beni gram ilgilendirmez isterse 6S alsın, bu telefonun kötü olduğu ve S20FEden kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Şu hayatda Android kullananlara Apple'ın piyasasını anlatmak kadar zor bir şey yok :D

Haklısın çok şey kaybediyoruz. :D

Pek işe yarayacağını zannetmiyorum kim gelirse gelsin X daha iyi diye kendini kandıracaksın ama.

Steve jobs bu kadar övmezdi telefonu :D. 1-2 saat oyun oyna zaten şarjın bitiyor kimi kandırıyorsun? Arkadaşım da kullanıyor farklı cihazlardan mı bahsediyoruz? Bir de sürekli internet açıkmış. Kaç kere şarj ettiğinin haddi hesabı yoktur. Arkadaş istediği cihazı alabilir beni gram ilgilendirmez isterse 6S alsın, bu telefonun kötü olduğu ve S20feden kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Hocam biz bilmiyor muyuz sarja takıp takmadığımızı :D

2. cihazım 6 onun sarjı 2.5-3 saat gidiyor X 1 günü çıkarıyor en kötü ihtimal yalan olmasın 1 kez takıyorum harici gece yatana kadar şarj yok :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer mümkünse yakınınzda bir nesneyi çekip atar mısınız? Kamera konusunda açıklık gelsin.

Çektiğim cihaz ilk nesil iPad Pro bu ne derseniz yanımda çekecek düzgün bir şey bulamadım evde değilim. Loş bir ışık altında diyebilirim aydınlatma olarak.
1745873504819.jpeg

Eğer mümkünse yakınınzda bir nesneyi çekip atar mısınız? Kamera konusunda açıklık gelsin.

Bahsettiğiniz pil durumunu ben iPhone 15 Pro'yla anca alıyorum almıyorum arası gerçekten öyleyse maşallah yani ne diyeyim.

Çektiğim cihaz ilk nesil iPad Pro bu ne derseniz yanımda çekecek düzgün bir şey bulamadım evde değilim. Loş bir ışık altında diyebilirim aydınlatma olarak.
Eki Görüntüle 2480297

Bahsettiğiniz pil durumunu ben iPhone 15 Pro'yla anca alıyorum almıyorum arası gerçekten öyleyse maşallah yani ne diyeyim.

Muhtemelen bütün gün şarja takılı arkadaş o kadar alışmış ki şarjda olduğunun farkında değil.

Eki Görüntüle 2480297

Yani şu şekil ben tutupta her zaman 1-2 saat ağır oyunlar oynamıyorum günlük telefon konuşmaları ve wp Instagram takılınıyor tabii ki tutupta bir ağır oyun oynadığım zaman şarj eriyor :D her cihazda olduğu gibi.

Muhtemelen bütün gün şarja takılı arkadaş o kadar alışmış ki şarjda olduğunun farkında değil.
Yani kullanıcı daha iyi biliyordur cihazını, ben o değerleri 15 Pro'yla alıyor muyum emin değilim ekran süresi tutmuyorum ama bende eve %10-15 anca geliyorum.
Yani şu şekil ben tutupta her zaman 1-2 saat ağır oyunlar oynamıyorum günlük telefon konuşmaları ve wp Instagram takılınıyor tabii ki tutupta bir ağır oyun oynadığım zaman şarj eriyor :D her cihazda olduğu gibi.
O zaman doğrudur hocam valla memnunsanız bence hiç sorun yok belki çok yüksek parlaklıkta kullanmayıp karanlık moddaysanizda biraz daha pozitif etki eder pil tüketimi için ben genelde parlaklık sonda falan kullanıyorum referans alırsam.

Herkesin parası kendine ben şarjda kullansam ne kullanmasam ne size bir faydası varsa itiraz ediniz ki burada yalan konuşmuyoruz günlükö kullanımla 1 günü çıkarıyor cihaz itirazınız varsa cihazı adresinize kargolayayım deneyin :D

Yani kullanıcı daha iyi biliyordur cihazını, ben o değerleri 15 Pro'yla alıyor muyum emin değilim ekran süresi tutmuyorum ama bende eve %10-15 anca geliyorum.

O zaman doğrudur hocam vallahi memnunsanız bence hiç sorun yok belki çok yüksek parlaklıkta kullanmayıp karanlık moddaysanizda biraz daha pozitif etki eder pil tüketimi için ben genelde parlaklık sonda falan kullanıyorum referans alırsam.

Ekran parlaklığına hiç elleşmedim aylardır kendi otomatik ayarlıyor koyu modda cihaz.

O zaman doğrudur hocam vallahi memnunsanız bence hiç sorun yok belki çok yüksek parlaklıkta kullanmayıp karanlık moddaysanizda biraz daha pozitif etki eder pil tüketimi için ben genelde parlaklık sonda falan kullanıyorum referans alırsam.

Ekran parlaklığına hiç elleşmedim aylardır kendi otomatik ayarlıyor koyu modda cihaz.

Ama düşükte oluyor genelde.

Bu arada yan sanayi olduğu için 3300MAH batarya var orijinal değeri 2716 mAh 584 mAh ında olmasa da orijinal değerlere etkisi olur.

Herkesin parası kendine ben şarjda kullansam ne kullanmasam ne size bir faydası varsa itiraz ediniz ki burada yalan konuşmuyoruz günlükö kullanımla 1 günü çıkarıyor cihaz itirazınız varsa cihazı adresinize kargolayayım deneyin :D

Bana bir zararı olup olmaması önemli değil burada arkadaş yorumlara göre almayı düşünüyor ve yanlış yönlendiriyorsunuz. Ben iPhone 6S güçlendirilmiş batarya ile günde en az 5 kere şarj ediyordum ki WhatsApp ve internet paylaşımı dışında kullanmamama rağmen. Mobile Legends girdiğimde maç başı %15-20 şarj gidiyordu. Yukarıda arkadaş 15 Pro ile o şarj süresini zor alıyorum diyor. Sizce problem biz miyiz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı