IPhone'a gerçekten virüs girmez mi?

Virüsün ta kendisi o defalarca virüste bulaştıhala inkar ediyorlar.
Neden o zaman Android'de olan Kaspersky virüs taraması yapabiliyorken iOS tarafında tarama yapmıyor? Ve Kaspersky sitesinde belirttiğine göre: Telefonu açıp kapayınca bile bazen virüslerin gittiği oluyormuş.

Bu arada virüs tarama yapmama sebebi işletim sistemi ile de alakalı olabilir bilmiyorum yanlış yönlendirme yapmıyayım.

Neden o zaman Android'de olan Kaspersky virüs taraması yapabiliyorken iOS tarafında tarama yapmıyor? Ve Kaspersky sitesinde belirttiğine göre: Telefonu açıp kapayınca bile bazen virüslerin gittiği oluyormuş.

Bu arada virüs tarama yapmama sebebi işletim sistemi ile de alakalı olabilir bilmiyorum yanlış yönlendirme yapmıyayım.

Saçma sapan masal uydurma Windows için yapılmış tek işi o bir de arama ve SMS engelleme.

Mağazasındaki uygulamada bile virüs çıktı. Hem de bizim Türkler yüklemiş bu uygulamayı.

Arkadaşlar iOS işletim sistemine virüs girer mi?

Girmez diye bir şey yok bulunduğun internetten bile girer ama dayanıklıdır herhangi Android'e göre çok iyi şunu bilin hiçbir anti virüs yıkılmaz bükülmez değildir hepsinin bir çözümü vardır.

Girer. Jailbreak'li kullanan birisi olarak yanlış Tweak kurdum virüş bulaşmıştı. Ekrana reklamlar vs geliyordu sürekli durduk yere. :)

O virüs değil de daha çok kurduğun tweak ile ilgili. Adam Tweaki yaparken içine reklamı da koyuyor. Bunu bende yaşadım. Aynısını başka birinden kurdum yoktu reklam. O yüzden kullanılan tweakler de önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı