LordOfWindows
Picopat
Selamlar, iPhone 16 Plus cihazına sahibim, VPN'siz Discord ve Roblox'a girebilmemin yolu var mı? Android'de intra ile giriliyordu ama IPhone'da araştırdım ama bulamadım.
Peki direkt internete DPI kurabilir miyim? KeeneticOS kullanıyorum.WiFi kullanıyorsan ev ağındaki bir bilgisayardan sektirip kullanabilirsin ama mobil veride yolu yok.
O zaman işin daha kolay. Keenetic'lere Zapret kuruluyor diye biliyorum. Bizzat nasıl olduğunu bilmiyorum ama araştırabilirsin.Peki direkt internete DPI kurabilir miyim? KeeneticOS kullanıyorum.
Araştırdım ama genelde Rus forumlar var hep, pek birşey anlamadım.O zaman işin daha kolay. Keenetic'lere Zapret kuruluyor diye biliyorum. Bizzat nasıl olduğunu bilmiyorum ama araştırabilirsin.
Uygulama ayarlarından WireGuard'ı MASQUE olarak değiş ya da tam tersi ve tekrar dene. Bende çalışıyor Superonline'ım.SuperOnline’da WARP çalışmıyor bende, benim direkt ip adresim değişmeden girmem lazım.
Google'da Keenetic Zapret yazdım Türkçe kaynaklar var hocam biraz daha bakın.Araştırdım ama genelde Rus forumlar var hep, pek birşey anlamadım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.