OneEyeCat57
Hectopat
Daha fazla
Okulun bilgisayarında bu Bitcoin virüsünden vardı, başta fark etmediğim için IPhone'u bu bilgisayara USB'den taktım şarj etmek için fark ettiğim zaman çıkardım bir şey bulaşmış mıdır telefona?
Cihaz iPhone11.
Okulun bilgisayarında neden bu virüsten var bilmiyorum ama IPhone'lara da virüs bulaşabiliyor.
Bulaşıp bulaşmadığını nasıl anlayabilirim? Ona göre sıfırlayayım cihazı.
Apple, uygulama yüklemeyi kısıtlıyor. Eğer Microsoft da internet üzerinden .exe uygulamalarını erişim izni vermeseydi Apple gibi olurdu. Ancak buna rağmen dünyanın en zengin 5 şirketin arasında. Bulut bilişim platformu olan Azure kimse kullanmazdı.iPhone'lar zaten güvenlik anlamında Windows'a göre çok daha korumalı bir işletim sistemi.
Hocam bunun reklam virüsü olduğunu sanmıyorumBulaşıp bulaşmadığını anlamak için.
1. Kullanım esnasında ekranın kapanıp açılması. Yani tuş kilidi yapıp açılması. Diğer adıyla resping yapması.
2. Kullanım esnasında veya cihaz kilitliyken reklamların oynaması.
Bulaşıp bulaşmadığını nasıl anlayabilirim? Ona göre sıfırlayayım cihazı.
İçim rahatladı saol hocamDostum arkadaşında dediği gibi virüsler tek işletim sistemine göre yazılır miner virüsünü direk ismini miner olarak çalıştıracak kadar acemi olan biri iOS için virüs yazması imkansız gibi bir şey hele hele Windows'tan virüs aktarılmaz öyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.