Cellular özelliği hücresel şebeke üzerinden internete girebilmenizi sağlarken Wi-Fi ise evde veya destekleyen mekanlarda modemler vasıtasıyla internet kullanımınızı desteklemektedir.
Cellular özelliği hücresel şebeke üzerinden internete girebilmenizi sağlarken Wi-Fi ise evde veya destekleyen mekanlarda modemler vasıtasıyla internet kullanımınızı desteklemektedir.
iPad'lerde Cellular olanların hat girişi oluyor, dışarda 4.5G ile internete bağlanabiliyorsunuz. Wi-Fi olanda sadece Wi-Fi kullanabiliyorsunuz, telefonun internetini paylaştırmak da bir çözüm.
Watch 7 alacağım wifi+cellular alcam. eSim ne tam olarak
@F 16 Fighting Falcon şey sorcam resmi siteden sipariş ederken direkt GPS+cellular diyor ve Turkcell diyor. Sipariş verince sim kartı nasıl olcak yani takma yeri yok ya
@F 16 Fighting Falcon şey sorcam resmi siteden sipariş ederken direkt GPS+cellular diyor ve Turkcell diyor. Sipariş verince sim kartı nasıl olcak yani takma yeri yok ya
Takma yeri var diye biliyorum, olmadığını nerede okudunuz?
Ha pardon ben iPad sandım konu birbirine girmiş
Saatlere e-SIM alıyorsunuz, sadece Turkcell saatler için bu hizmeti sunuyor şimdilik. Fiziksel bir kart giriş çıkışı yok.