Çözüldü IPhone'de Wi-Fi ve cellular farkı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pablo1

Centipat
Daha fazla  
iPhone cihazlar mesela tablet veya Apple Watch'ta Wi-Fi ve Wi-Fi+cellular farkı ne? Wi-Fi+cellular ne ise yarıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Cellular özelliği hücresel şebeke üzerinden internete girebilmenizi sağlarken Wi-Fi ise evde veya destekleyen mekanlarda modemler vasıtasıyla internet kullanımınızı desteklemektedir.
iPad'lerde Cellular olanların hat girişi oluyor, dışarda 4.5G ile internete bağlanabiliyorsunuz. Wi-Fi olanda sadece Wi-Fi kullanabiliyorsunuz, telefonun internetini paylaştırmak da bir çözüm.

Sizce bende alayım mı

Bide anladığım kadarıyla wifi+cellular a sim takılıyor. Dimi wifi de sadece wifi kullanırsın. Doğru mu anladım

Son düzenleme:
Evet, şuan iPad'imde sim takılı fakat hücresel internet dışında faydası yok tabii.

Apple Watch'a ise eSIM geldi zaten.
Watch 7 alacağım wifi+cellular alcam. eSim ne tam olarak

@F 16 Fighting Falcon şey sorcam resmi siteden sipariş ederken direkt GPS+cellular diyor ve Turkcell diyor. Sipariş verince sim kartı nasıl olcak yani takma yeri yok ya

Son düzenleme:
Watch 7 alacağım wifi+cellular alcam. eSim ne tam olarak

@F 16 Fighting Falcon şey sorcam resmi siteden sipariş ederken direkt GPS+cellular diyor ve Turkcell diyor. Sipariş verince sim kartı nasıl olcak yani takma yeri yok ya
Takma yeri var diye biliyorum, olmadığını nerede okudunuz?

Ha pardon ben iPad sandım konu birbirine girmiş :D
Saatlere e-SIM alıyorsunuz, sadece Turkcell saatler için bu hizmeti sunuyor şimdilik. Fiziksel bir kart giriş çıkışı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı