Çözüldü IPhone'de Wi-Fi ve cellular farkı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pablo1

Centipat
Daha fazla  
iPhone cihazlar mesela tablet veya Apple Watch'ta Wi-Fi ve Wi-Fi+cellular farkı ne? Wi-Fi+cellular ne ise yarıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Cellular özelliği hücresel şebeke üzerinden internete girebilmenizi sağlarken Wi-Fi ise evde veya destekleyen mekanlarda modemler vasıtasıyla internet kullanımınızı desteklemektedir.
Takma yeri var diye biliyorum, olmadığını nerede okudunuz?

Ha pardon ben iPad sandım konu birbirine girmiş :D
Saatlere e-SIM alıyorsunuz, sadece Turkcell saatler için bu hizmeti sunuyor şimdilik. Fiziksel bir kart giriş çıkışı yok.
E sim nasıl alcam. Türk Telekom kullanıcısıyım. Bide saatle telefon uyumunda sorun olur mu

İletişim merkezi derken arayıp mı yoksa uygulamasından oluyor mu
Hayır direkt şubeye gidilmesi gerekiyor eğer değişmediyse.

Saatte e-SIM bu kadar şart mı sizin için? Artık telefonsuz tuvalete bile gidemez olduk, telefon evde kalsın saatle dışarı çıkayım gibi düşünüyorsunuz sanırım ama yine iyi düşünün.

Hayır direkt şubeye gidilmesi gerekiyor eğer değişmediyse.
Sağol giderim. Şey dicem nasıl aktif etcem yani saatte şöyle metin buldum bi bakar mısın
iPhone'unuzda Apple Watch uygulamasını açın, Saatim sekmesine ve ardından Hücresel'e dokunun, Hücresel'i Ayarla'ya dokunun, Tarife seçimi için Telefon numaranızı ve Hızlı Giriş şifrenizi girin , Tarife seçiminizi yapın , Kullanıcı Sözleşmesine ve Mesafeli Satış Sözleşmesine onay verin , “Talebiniz onaylanmıştır” ekranına geldiğinizde “Kapat” butonuna bakarak sayfadan çıkış yapabilirsiniz. Aktivasyon tamamlandığında telefonunuza SMS ile de bilgi verilecektir.

Sağol giderim. Şey dicem nasıl aktif etcem yani saatte şöyle metin buldum bi bakar mısın
iPhone'unuzda Apple Watch uygulamasını açın, Saatim sekmesine ve ardından Hücresel'e dokunun, Hücresel'i Ayarla'ya dokunun, Tarife seçimi için Telefon numaranızı ve Hızlı Giriş şifrenizi girin , Tarife seçiminizi yapın , Kullanıcı Sözleşmesine ve Mesafeli Satış Sözleşmesine onay verin , “Talebiniz onaylanmıştır” ekranına geldiğinizde “Kapat” butonuna bakarak sayfadan çıkış yapabilirsiniz. Aktivasyon tamamlandığında telefonunuza SMS ile de bilgi verilecektir.
Bu şekilde bağlayabiliyoruz sanırım

Sağ ol giderim. Şey diyeceğim nasıl aktif edeceğim yani saatte şöyle metin buldum bir bakar mısın?
iPhone'unuzda Apple Watch uygulamasını açın, saatim sekmesine ve ardından hücresel'e dokunun, hücresel'i Ayarla'ya dokunun, tarife seçimi için telefon numaranızı ve hızlı giriş şifrenizi girin, tarife seçiminizi yapın, kullanıcı sözleşmesine ve mesafeli satış sözleşmesine onay verin, “talebiniz onaylanmıştır” ekranına geldiğinizde “kapat” butonuna bakarak sayfadan çıkış yapabilirsiniz. Aktivasyon tamamlandığında telefonunuza SMS ile de bilgi verilecektir.

Bu şekilde bağlayabiliyoruz sanırım.

Dostum iPhone kullanıyorsan Apple Watch ile iletişim sorunu olmaz esim e gelecek olursak aylık Turkcell'e 29.90 TL ödeyerek ilk 6 ay ücretsiz di diye hatırlıyorum fakat bu kadar önemli değilse normal Watch alman daha iyi olacaktır. SIM telefonda Watch uygulaması üstünden bilgileri telefondaki simden çekiyor sonrasında Watch da da aktif oluyor SIM kartın arama yapabiliyorsun yani telefona gerek kalmadan.

Okey anladım. Turkcell bayisine gidip esim işini halledeceğim. Yardımlarınız için sağ olun.

Hattınızı Turkcell'e taşımanız gerekli TT ile kullanamazsınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı