Düzenlediğim mesaja bakınız.Okumadım tahmin aslında peki şey dicem sipariş verdim. Turkcell sim tek mı takılıyor
E sim nasıl alcam. Türk Telekom kullanıcısıyım. Bide saatle telefon uyumunda sorun olur muTakma yeri var diye biliyorum, olmadığını nerede okudunuz?
Ha pardon ben iPad sandım konu birbirine girmiş
Saatlere e-SIM alıyorsunuz, sadece Turkcell saatler için bu hizmeti sunuyor şimdilik. Fiziksel bir kart giriş çıkışı yok.
Turkcell iletişim merkezinden. Türk Telekom'la Apple Watch'larda e-SIM olmuyor şimdilik Turkcell'de o iş.E sim nasıl alcam. Türk Telekom kullanıcısıyım. Bide saatle telefon uyumunda sorun olur mu
İletişim merkezi derken arayıp mı yoksa uygulamasından oluyor muTurkcell iletişim merkezinden. Türk Telekom'la Apple Watch'larda e-SIM olmuyor şimdilik Turkcell'de o iş.
Telefonunuz iPhone'sa Apple Watch'la uyum sorunu yaşamazsınız.
Hayır direkt şubeye gidilmesi gerekiyor eğer değişmediyse.İletişim merkezi derken arayıp mı yoksa uygulamasından oluyor mu
Sağol giderim. Şey dicem nasıl aktif etcem yani saatte şöyle metin buldum bi bakar mısınHayır direkt şubeye gidilmesi gerekiyor eğer değişmediyse.
Bu şekilde bağlayabiliyoruz sanırımSağol giderim. Şey dicem nasıl aktif etcem yani saatte şöyle metin buldum bi bakar mısın
iPhone'unuzda Apple Watch uygulamasını açın, Saatim sekmesine ve ardından Hücresel'e dokunun, Hücresel'i Ayarla'ya dokunun, Tarife seçimi için Telefon numaranızı ve Hızlı Giriş şifrenizi girin , Tarife seçiminizi yapın , Kullanıcı Sözleşmesine ve Mesafeli Satış Sözleşmesine onay verin , “Talebiniz onaylanmıştır” ekranına geldiğinizde “Kapat” butonuna bakarak sayfadan çıkış yapabilirsiniz. Aktivasyon tamamlandığında telefonunuza SMS ile de bilgi verilecektir.
Sağ ol giderim. Şey diyeceğim nasıl aktif edeceğim yani saatte şöyle metin buldum bir bakar mısın?
iPhone'unuzda Apple Watch uygulamasını açın, saatim sekmesine ve ardından hücresel'e dokunun, hücresel'i Ayarla'ya dokunun, tarife seçimi için telefon numaranızı ve hızlı giriş şifrenizi girin, tarife seçiminizi yapın, kullanıcı sözleşmesine ve mesafeli satış sözleşmesine onay verin, “talebiniz onaylanmıştır” ekranına geldiğinizde “kapat” butonuna bakarak sayfadan çıkış yapabilirsiniz. Aktivasyon tamamlandığında telefonunuza SMS ile de bilgi verilecektir.
Bu şekilde bağlayabiliyoruz sanırım.
Okey anladım. Turkcell bayisine gidip esim işini halledeceğim. Yardımlarınız için sağ olun.
Telefon hattımı mı neden pekiHattınızı Turkcell'e taşımanız gerekli TT ile kullanamazsınız.
Cihazım iPhone uyum sağlar demiştiniz de ondan sordumTelefon hattımı mı neden peki
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.