IPhone'deki lens koruyucudaki çıkıntı normal mi?

  • Konuyu başlatan Emri
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 840

Emri

Hectopat
Katılım
28 Ekim 2020
Mesajlar
1.592
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Arkadaşlar lens koruyucusundaki bu durum normal mi aşağı tarafta ki işaretlediğim noktada biraz daha yüksek yukarıdaki kamera yeriyle aynı hizada.
 

Dosya Ekleri

  • 79870BE4-B33F-4A7B-A73A-FE8648300927.jpeg
    79870BE4-B33F-4A7B-A73A-FE8648300927.jpeg
    72,9 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar lens koruyucusundaki bu durum normal mi aşağı tarafta ki işaretlediğim noktada biraz daha yüksek yukarıdaki kamera yeriyle aynı hizada.
Hocam bir görsel bırakmamışsınız. Konuylada biraz alakasız gelebilir ama lens koruyucuları daha çok koruma için değil daha kaba ve büyük durması için kullanılıyor çünkü iphone 11 den sonra lensler safir oluyor ve o koruyuculardan çok çok daha sağlam çizilmez ve güvenli. Ayrıca o okoruyucular koruyamamalarının yanı sıra normalde lensin kırılmaması gereken bir darbe aldıklarında kırılıp daha da zarar veriyorlar birke kamera performansını kötü etkiliyorlar. Var da var bence kesinlikle kullanmayın. İlla ekstra bir güvenlik istiyorsanız telefona kaplama yaptırın.
 
Yok hocam kullandığım lens de safir ve görüntü kalitesinde problem yok çok kez şahit oldum düşürüp kıran, çizen.
Çok kaliteli olabilir benim tavsiyem kaplamadır çünkü onlar bazen tam oturmuyor çıkıyor falan eğer görüntüde bir kayıp veya korumada bir zarar görmediyseniz diyecek birşey yok.
 
Çok kaliteli olabilir benim tavsiyem kaplamadır çünkü onlar bazen tam oturmuyor çıkıyor falan eğer görüntüde bir kayıp veya korumada bir zarar görmediyseniz diyecek bir şey yok.

Hocam fotoğrafı koydum tek sıkıntısı galiba içinde 3 4 tane minik toz tanesi ve leke kalmış sıkıntı olmaz herhalde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı