iPhone 11 alınır mı?

Bütçe
12k -14k
Sıfırına rastladığım oldu yaten bence hiçbir tel ikinci el alınmaz napıldığı belli olmaz.
11'i sıfır bulmanız neredeyse imkansız hocam, üretilmiyor bile artık. Her yerde yenilenmiş adı altında 2. el satılıyor sadece. Telekomünikasyon firmasında çalışıyorum, tedarikçilerde de yok yani. Sıfır bulsanız da muhtemelen 12-13 gibi fiyatlara satılmaz 2. el piyasası o civardayken.

Bu bütçede alınmaz. Maximum kaç olur bütçe ?
13 bin tl

Ne kadar alacaksın?

Yenilenmis 12 küsür bin TL'ye alacağım.

iPhone 11'i sıfır bulabilirse alır.
yenilenmiş

yenilenmiş olarak alicam sadece pil değişimli olucak

Yani benim isteğim birkaç oyun oynatsin(çok yüksek sistem gereksinimli değil) 64 GB alacağım akıcı olacak mı yani şu anki telefonum iyi değil arayüzde bile kasma donma yapiyor 2029'a kdr arayüzde kasma donma olmadan kullandırsin yeter benim için.

Son düzenleme:
13 bin tl

yenilenmiş

Yani benim isteğim birkaç oyun oynatsin(çok yüksek sistem gereksinimli değil) 64 GB alacağım akıcı olacak mı yani şu anki telefonum iyi değil arayüzde bile kasma donma yapiyor 2029'a kdr arayüzde kasma donma olmadan kullandırsin yeter benim için.
Maalesef bu bütçede ilerleyen yıllarda neredeyse her telefon arayüzde kasma vs. yapar muhtemelen.

13 bin tl

yenilenmiş

iPhone 11 yerine bu modellerden biri daha mantıklı bir tercih olacaktır.

Realme 12+ 5G 8GB 256GB

Samsung Galaxy A26 5g 256 GB 8 GB Ram

bütçem 14.200 e kadar genişlemiş bulunmakta

iPhone 11 yerine bu modellerden biri daha mantıklı bir tercih olacaktır.

Realme 12+ 5G 8GB 256GB

Samsung Galaxy A26 5g 256 GB 8 GB Ram

Aslinda son 3 yilda 2 tane Android eskittim hepsinde belli bir süreden sonra kasma donma oluyordu bildigim kadariyla RAM hafizasi bilmemne onlar cabuk doluyor diye biliyorum simdi yeni alacakken bir iPhone denesemmi diye dusunmustum

yani ios optimizasyonu iyi diyolar zaten dedigim gibi 2029 a kadar arayüzde pek bi kasma donma vs. olmaz ise problem olmaz benim icin (suanki telefonum a30 64/4 acilmada ve arayuzde donma/gecikme yasiyorum sarj 50 den asagisi geri sayim yapiyo dokunmatiktede sikinti yasiyorum tamir ettirecegime yeni almayi dusunuyorum)

bunu satın alıcağım yorumlar genellikle iyi iphone 11 kullanan varsa aydınlatabilirmi beni genel olarak

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı