IPhone'u alanlar hangi sebeple alıyorlar?

Özellikle aktif sosyal medya kullanan biriyseniz Android alırken 2 kez düşünün
Hayır en iyi android sosyal medyada. 8K desteği de var. 120FPS video da yükleyebiliyorsun. Gözüne dizine dursun. Ne olmuş 0.1mbps video yüklüyorsa fps sıkıştırması yapıyorsa yer kaplmasın diye yapıyor.

Aktif olarak Twitter ve Instagram kullanan biri olarak her ikisinde de ciddi problemler yaşıyorum. Adamlar problemlerden dolayı modlu İnstagram falan indirmemi öneriyor şaka gibi.
Ne olmuş yani apk kurup kendi telefonunu "kişiselleştiriyorsan"? 3.parti yazılımlara muhtaç kalmışsan ne olmuş? o insanlar da ekmek yemesin mi? tam sayfa reklam izletmesin mi sana?
 
Son düzenleme:
Kardeşim amiral gemisi alsaydın 50k ya! biz onlar sorun yaşatmaz demedik ki!!!
Ya bırak! Aklın sıra dalga geçmeye çalışıyorsun. 50k ya amiral gemisi alsaymışmış. 90k ya satılan iPhone daki sorunları sanki biz bilmiyoruz. Aynen kardeşim iPhonelar sorunsuz kusursuz 10/10 çalışıyorlar hiçbir sıkıntı çıkarmıyorlar.
 
90k ya satılan iPhone daki sorunları sanki biz bilmiyoruz.
90k verdiysen büyük bir hata yaptın. En iyi telefonu biz seçeriz karar mercii biziz. Aynı performanstaki telefonu 5 bine aldık hemde şarjı 3 ay gidiyor.
 
Aynen kardeşim IPhone'lar sorunsuz kusursuz 10/10 çalışıyorlar hiçbir sıkıntı çıkarmıyorlar.

Şarjı 1 ay bile gitmiyor hemen bitiyor. Millet hava atmak, masaya koymak için alıyor ya başka bir şeyi yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Android'deki gibi abuk subuk yazılım hatalarına maruz kalmıyorsunuz. 2 aydır S20 FE kullanıyorum. iPhone 6'da bu kadar sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.

Özellikle aktif sosyal medya kullanan biriyseniz Android alırken 2 kez düşünün.

Aynen kanka touch blue. iPhone 6 ayarlarda bile kasım kasılıyor bizatihi kullandım illallah ettim.🤠
 
Aynen kanka touch blue. iPhone 6 ayarlarda bile kasım kasılıyor bizatihi kullandım illallah ettim.🤠
merdiven altı kalitesiz bataryası olan feleğin çemberinden geçmiş kim bilir kaç kere işlem görmüş cihazı kullanıp (kaldı ki bu cihazlar 10 yıl önce çıktı 10 yıl önce çıkan herhangi bir androidin çöpünü bile bulamazsınız) yorum yapmak baya tutarlı. :D Çevremde çok fazla 6-6s kullanan var hepsi hala taş gibi. Ölmüyor asla telefon.
 
Aynen kanka touch blue. iPhone 6 ayarlarda bile kasım kasılıyor bizatihi kullandım illallah ettim.🤠
Sen kasmaktan bahsediyorsun. Sen ve senin gibi düşünenler sadece telefon yağ gibi aksın istiyor. Ben ise stabilite ve sıfır sorun istiyorum.

Dediğimi, anlatmak istediğimi ısrarla anlamayıp kendi fikrinin dikine gidenlerle muhatap olmuyorum.
 
Adam iPhone 15 alıyor, YouTube, Instagram, Facebook'a giriyor. Diyor ki kasmıyor, zaten android de kasmıyor. Benim dandik telefonumda bile 8GB Ram var.
 

Geri
Yukarı